BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili Çelik'ten Özal açıklaması

AK Partili Hüseyin Çelik bugün gündeme bomba gibi düşen Tugut Özal'ın zehirlendiği ile ilgili çıkan haberle ilgili açıklama yaptı

Abone ol
TURGUT ÖZAL'DAN 4 AYRI ZEHİR ÇIKTI
Ölümü şüpheli bulunarak mezarı açılan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın bedeninden alınan örneklerde dört ayrı zehirli madde tespit edildi.
25844.jpg

Bugün Zaman Gazetesi'nin ortaya attığı Turgut Özal'ın kanında 4 ayrı zehir çıktığına dair haberlere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik Twitter üzerinden cevap verdi.

AK Partili Çelik mesajında resmi bir açıklama yapılmadığının altını çizdi.

Çelik; ''Eskimez Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal'ın zehirlenerek öldürüldüğüne dair daha önce Bugün gazetesi, şimdi de Zaman'ın yazdıkları vahimdir.

Adli Tıp Kurumu, henüz resmi bir açıklama yapmadı. Resmi açıklama yapıldıktan sonra esas söylenmesi gereken elbette söylenecek. 

Eğer yazılanlar doğru ise, devlet adına devlet gücünü kullanan yapılanma ve çetelerin nerelere ulaştığı ve neler yaptığı da ortaya çıkacak. Bu soruşturmanın derinleştirilmesi elbette Merhum Cumhurbaşkanını geri getiremeyecek ama Türkiye'nin arınmasına mutlak katkı sağlayacaktır. '' dedi.

screen-shot-2012-11-24-at-4.02.44-pm.png