BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,85
ALTIN 2.415,23
HABER /  GÜNCEL

AK Partili Çalışkan Kırıkkale'de!

Delice ilçesinde meydana gelen kazada kayınbiraderi ile yeğeni ölen AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan Kırıkkale'ye geldi

Abone ol

Delice ilçesinde meydana gelen kazada kayınbiraderi ile yeğeni ölen AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan Kırıkkale'ye geldi. Milletvekili Çalışkan, Kırıkkale Üniversitesi'nde tedavi gören yeğenleri Eyüp Yılmazer (4) ile Zehra Yılmazer'i (4) ziyaret etti. Doktorlardan bilgi alan Çalışkan'a, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Mehmet Öncel ile yakınları eşlik etti.

Buradaki ziyaretin ardından Yüksek İhtisas Hastanesi'ne geçen Abdullah Çalışkan, hastanenin yoğun bakım ünitesinde beyin ölümü gerçekleşen kayınbiraderinin eşi Meryem Yılmazer'i ziyaret etti.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ünsal Ağaoglu ile İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal da hastaneye gelerek milletvekili Abdullah Çalışkan'a taziye ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Çalışkan'ı telefonla arayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kazada yaşamını yitiren Teoman Yılmazer ile oğlu Abdullah Yılmazer'in cenazelerinin ikindi namazına müteakip Ankara Pursaklar Plevne Camisi'nden kaldırılacağı bildirildi.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan'ın kayınbiraderi Teoman Yılmazer (30) idaresindeki 06 YA 2389 plakalı otomobil, Kırıkkale-Çorum karayolu Evliyalı köyü mevkisinde karşı şeride geçerek, Veysi Balandi yönetimindeki 06 ASA 37 plakalı yolcu otobüsüyle çarpışmış, kazada Teoman Yılmazer ile oğlu Abdullah Yılmazer (5) olay yerinde ölmüştü.

Yaralanan Meryem Yılmazer, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Hastanesi'ne, çocukları Eyüp Yılmazer (4) ile Zehra Yılmazer (4) ise Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı.