BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'den şike için ilk açıklama

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, sabah saatlerinde başlatılan futbolda şike soruşturmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, sabah saatlerinde başlatılan futbolda şike soruşturmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özak, "Bu konunun futbola yakışır şekilde sonuçlanmasını istiyoruz" dedi. 

Özak, Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası final maçı için Polonya'ya gitmeden önce Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda basın mensuplarının futbolda şike soruşturması ile ilgili sorularını yanıtladı.

Özak, "Gelişmeler ile ilgili hiçbir şey söyleyemem. Ben de televizyondan öğrendim. Biz futbolu ve sporu yöneten kişiler olarak bu konunun Türkiye'ye yakışır bir şekilde sonuçlanmasını istiyoruz. Nedir, ne yapılıyor, hangi tahkikatlar yapılıyor bilmiyorum. Bu yüzden bu kadar yorumu yapabiliyorum" diye konuştu. "Bu soruşturma imaj açısından Türk futbolunu nasıl etkiler" sorusuna Özak, sonucunu bilmediği için yorum yapamadığını ve gerekli açıklamaları Türkiye dönüşü yapabileceğini söyledi.