BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Ak Parti'den Reza Zarrab yorumu! Çıkıp saçmalarsa...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, katıldığı televizyon programında Reza Zarrab davasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Habertürk'te katıldığı canlı yayın programında uzun zamandır Türkiye'nin gündemini meşgul eden Reza Zarrab davasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Reza Zarrab davasının bir proje olduğunu söyleyen Yazıcı; ''bugün Zarrab çıkıp saçmalarsa diyelim kıyamet mi kopacak. Bir baskı altında olduğu kesin. Bunun hiçbir hukuki bağlayıcılığı yok'' açıklamasında bulundu.

REZA ZARRAB DAVASI BİR PROJE

Reza Zarrab bir proje. Türkiye düşmanları ondan medet umuyor. Bugün Zarrab çıkıp saçmalarsa diyelim kıyamet mi kopacak?

BİR KOMEDİYİ OYNUYORUZ

Bir baskı altında olduğu kesin. Bunun hiçbir hukuki bağlayıcılığı yok. Bunların arkasında kim var ona bakmak lazım. Bir komediyi oynuyoruz.

DEVLET BAHÇELİ'YE YANIT

Hayati Yazıcı şu ifadeleri kullandı; "Seçme hakkı önemli. Kişiye bağlı en temel siyasal hakların başında geliyor. Bireyler dolambaçlı prosedürlerden hoşlanmazlar. Bir formülasyon öneriyor sayın genel başkan. Fazla prosedür içermeyen bir şekilde kullanmak ister seçmen. Bunlar oturulur konuşulur. Bu düzenlemeler olabilir ama seçmenin kafa karışıklığına yol açacak, seçme hakkını zorlaştıracak prosedürlerden uzak durmak gerekir. "