BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.432,60
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'den Celal Adan'a yanıt gecikmedi!

MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, "Adaletli bir hükümet iş başına geldiğinde Başbakan, bakanlar, yöneticiler hayatının geri kalanını hapishanede geçirecek" dedi. Bu sözlere AK Parti'den tepki gecikmedi.

Abone ol

NESRİN YILMAZ/İNTERNETHABER-ANKARA- Meclis genel kurulunda AK Parti'ye yönelik sarfettiği "Adaletli bir hükümet iş başına geldiğinde Başbakan, bakanlar, yöneticiler hayatının geri kalanını hapishanede geçirecek" sözleri ile tepki alan MHP'li Celal Adan'a Beşir Atalay'dan sonra bir yanıt da Eski Meclis Başkanı, AK Parti Karabük milletvekili Mehmet Ali Şahin'den geldi. Şahin, İnternethaber'e konuştu:

Şahin, Adan'ın sözlerinin çok da ciddiye alınmaması gerektiğini belirtirken, mide gurultusu gibi sözler bunlar dedi ve ekledi;

KENDİNİ YARGI ORGANININ ÜYESİ Mİ SANIYOR

 "Celal Adan bir milletvekilidir, yani yasama organının bir üyesidir. Kimin, ne zaman, hangi iddia sebebiyle cezaevine gireceğine yasama organı dışındaki başka bir organ yani yargı karar verir. Sayın Adan, kendisini aynı zamanda yargı organının bir üyesi olarak mı görüyor. Bu ciddiye alınacak bir söz değil, laf olsun diye söylenmiş mide gurultusu gibi bir laf."


Erdoğan hayatını hapiste geçirecek!

Meclis Genel Kurulu'nda MHP milletvekili Celal Adan'ın Erdoğan'a yönelik söylediği sözler tartışma yarattı. (Devamı...)

41242.jpg