BIST 9.716
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.430,69
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'den Bahçeli'ye rakip çıktı!

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı'nın 2016 bütçe görüşmelerinde yaptığı 41 hesabı MHP lideri Bahçeli'nin 40. yıl hesabını hatırlattı. İşte ülkücü kökenli Bostancı'nın Bahçeli'yi aratmayan 41 hesabı;

Abone ol

AK Parti'nin ülkücü kökenli isimlerinden Grup Başkanvekili Naci Bostancı'nın AK Parti iktidarıyla ilgili yaptığı hesap MHP lideri Bahçeli'nin hesaplarını hatırlattı.İşte Bostancı'nın o ilginç hesabı;

TBMM Genel Kurulu'nda 2016 bütçesi görüşmeleri başladı. Görüşmelerde sırasıyla AK Parti, CHP, MHP ve HDP grupları ile hükümet adına (hükümetin sunuş konuşması hariç) 60'ar dakika söz aldı.

BAHÇELİ'YE RAKİP ÇIKTI

AK Parti adına konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Naci Bostancı, iktidar kendi halkını dinleyip bunları programına alıyorsa, muhalefetin de aynısını yapması gerektiğini söyleyerek, AK Parti'nin 14 yıldır iktidarda olmasının bir başarı olduğunu ifade etti. Bostancı, "14. bütçe. 14'ü tersten okursanız, 41 olur. 41 kere maşallah. 14'ü 41'in habercisi olarak okumak mümkün. Emin olun AK Parti milletle bu şekilde sözleşmesine devam eder, milleti dinler, muhalefeti de aynı şekilde dinlerse 41 kere maşallah ifadesini bizim çocuklarımız söyleyecekler" dedi.

CHP'NİN ELEŞTİRİLERİNE YANIT

AK Parti'nin başarısının 200 yıllık bir tarih olduğunu belirten Bostancı, "Bizim İtalya'ya yetişmemiz için 150 yıl, İngiltere'ye yetişmemiz için 200 yıl lazım derlerdi. Biz tarihten geleceğe akan bir ırmak gibi şekillendik" şeklinde konuştu.

AK Parti gibi siyaset yapıldığı takdirde CHP'nin, MHP'nin iktidar olabileceğini belirten Bostancı, "CHP, her defasında savaşa sanki yarın girecekmişiz gibi atmosfer yaratılıyor. Buna ne derler? Bir bardak suda fırtına koparmaya çalışıyorsunuz" diye konuştu.

Bostancı, "CHP'nin bütün söylediğini analiz ettiğimizde AK Parti eleştirisi ve saray. Saray. Kaçak saray, orada oturan despot, orada oturan diktatör. Bunlar sizin sözleriniz. Sayın Cumhurbaşkanımız 'Kardeşim Cumhurbaşkanlığı görevim bitikten sonra gidiyorum bir köye, orada bir köy hayatı yaşayacağım dese siz boşluğa düşersiniz" dedi.