BIST 9.975
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.437,34
HABER /  GÜNCEL

AK Partiden aileye büyük önem

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, AK Parti olarak aileye büyük önem verdiklerini söyledi

Abone ol

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, ''AK Parti olarak aileye büyük önem veriyoruz. Bu önem milletin geleceğini oluşturan bir düşüncedir'' dedi.

Samandra Belediyesi'nin 3. Geleneksel Nikah Töreni'ne katılan Pepe, burada yaptığı konuşmada, ülkenin huzur bulması için eğitilmiş ailelere ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

TOKİ ile başlatılan seferberlikle de evlenenlerin ve bir yuva kurma hazırlığı içerisinde olan ailelerin konut ihtiyacını gidermeye çalıştıkların anlatan Pepe, 200 binden fazla konutu ülkenin dört bir yanında hizmete soktuklarını kaydetti.

Pepe, hükümetin 3 buçuk yıllık iktidarı döneminde yaptığı icraatların ortada olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

''AK Parti iktidarı olarak bu ülkede 73 milyon insanın yüzünün gülmesini, huzur bulmasını istiyoruz. Parti olarak aileye büyük önem veriyoruz. Bu önem milletin geleceğini oluşturan bir düşüncedir. Çocuklarına eş ve iş kapısı açan bir icraat zinciri oluşturuyoruz. Milletimizin içine fitne, fesat sokmak isteyenler yanılacaklardır. Biz bütün kalbimizle şuna inanıyoruz ki Türkiye güneyi-kuzeyi ile doğusu-batısı ile kardeştir. Kalkınmaya paralel olarak yapılan çalışmalarda bu ülkeyi sevmenin bedelini ödeyerek muasır ülkeler seviyesine hep birlikte çıkaracağız. Sözün özü ve kısası budur.'' Samandra Belediye Başkanı Yusuf Büyük de büyük bir aşk ve şevkle yola çıktıklarını, hizmet süresi içerisinde de eğitime ve sağlığa yönelik gayretli çalışmalarla Samandra'nın ilçe olması için zemin oluşturduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından, Çevre ve Orman Bakanı Pepe, 134 çiftin dünya evine girdiği törende, Belediye Başkanı Büyük'ün nikahlarını kıydığı çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Törenin ardından Cengiz Kurtoğlu konser verdi.