BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'deki böcekleri işadamı vermiş

AK Parti'deki İranlı kadın ajanlar tarafından konulan böcek skandalı konuşulmaya devam ediyor.

Abone ol

AK Parti'deki böcek skandalı daha da vahimleşti. Böcek sayıları zannedilenden de fazla çıktı. 

ANKARA Cumhuriyet Savcılığı’nın yaptığı soruşturmada, Başbakanlık Yurtdışı Türkler Başkanlığı’na böcekleri yerleştiren iki kadına cihazları İranlı bir işadamının verdiği belirlendi.


Başbakanlık Yurtdışı Türkler Başkanlığı’nda ortaya çıkan böcek skandalı büyüdü. Ankara Cumhuriyet Savcılığı’nın yaptığı soruşturmada, Fatma A. ve Azime D.’ye böcekleri temin eden İran uyruklu işadamının, aynı böcekten 100 adet satın aldığı belirlendi. Söz konusu böceklerin, değişik kamu kurumlarında kullanılmasından endişe ediliyor. Savcılık ve güvenlik birimleri 100 böceğin peşine düştü.

100 ADET ALINDI BAŞKA YERLERDEN DE ÇIKABİLİR 

Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan soruşturmada, Yurtdışı Türkler Başkanlığı’na böcek yerleştiren iki kadının İran asılı bir işadamı adına çalıştığı belirlendi. İşadamı ile ilgili soruşturma yürütüldüğü için işadamının kimliği hakkında bilgi verilmedi. Ancak, başkanlıkta bulunan böceklerin seri numaralarından yola çıkan emniyet birimleri böceklerle ilgili yeni bilgilere ulaştı. Buna göre, böcekler internet üzerinde ve 100 adet olarak satın alındı.

Böceklerin, Ankara’daki değişik kamu kurumlarında kullanıldığından şüpheleniyor.


AK Partili 2 kadın İran ajanı çıktı! Bomba olay

İran iki kadın ajanını AK parti'nin en kritik organlarına kadar sokmuş. Parti binasına böcek bile yerleştirmişler. Bomba iddia...

ak-partili-kadin-ajan.jpg


AK Parti'deki ajanların ismi belli oldu

Türkiye gazetesinin manşetinde yer alan ve İran istihbaratına çalışan AK Parti'li iki kadının ismi deşifre oldu. 

ak-partideki-ajanlarin-ismi.jpg