BIST 10.248
DOLAR 32,29
EURO 34,77
ALTIN 2.396,00
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'de 'seçim' yarışı başladı

Genel seçimlere 6 ay kala milletvekili olmak isteyenler arasında yarış başladı. İlk aday isimler ise AK Parti'den geldi.

Abone ol

Milletvekili Genel Seçimleri’nde AK Parti'nin listelerine girmek isteyen   aday adayları kendilerini göstermeye başladı. İşte adaylığını açıklayan ilk isimler...

Gümrükler Kontrol Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ceyhan Yalçın ile Selçuklu Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Metin Özdemir, genel seçimlerde AK Parti’den Konya milletvekilliği için aday adayı olduklarını açıkladı.

SON 6 AY

Genel seçimlere 6 ay kala AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu ilk açıklayan isim olan Ceyhan Yalçın, memleketi Konya’ya milletvekili olarak hizmet etmek istediğini söyledi. Milletvekili adayı olabilmek için çalışmalarına şimdiden başladığını belirten Yalçın, aday olması halinde seçim arefesinde partisi için daha geniş çaplı çalışmalar yapacağını bildirdi.

KONYA'DAN BİR DİĞER İSİM

Konya’da AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan ikinci isim Selçuklu Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Metin Özdemir oldu. Konya Cihanbeyli doğumlu olan Özdemir, bütün çalışma hayatı boyunca eğitimin içinde bulunduğunu ve eğitimin sorunlarını iyi bildiğini belirtti. Özdemir, aday olması ve seçilmesi halinde eğitimin bir türlü çözülemeyen sorunlarına çözüm üretmek için çalışacağını söyledi.