BIST 10.320
DOLAR 32,23
EURO 35,14
ALTIN 2.464,44
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

AK Parti'de kan değişikliği

Ankara'da AK Parti'nin bazı ilçe başkanlıklarında değişikliğe gideceği kaydedildi

Abone ol

Edindiğimiz bilgilere Ayaş, Güdül, Kalecik ve Beypazarı İlçe Başkanlarının istifa ettikleri ve yerlerine yeni atamalar yapılacağı kaydedildi.

Ayaş, Güdül ve Beypazarı İlçe Başkanlarının istifa dilekçelerini verdikleri AKP Genel Merkezi’nin Beypazarı için 3 isim belirlendiği ve bunlardan birisinin atanacağı öğrenildi. Beypazarı’nda istifa eden İlçe Başkanı İhsan Önal’ın yerine atanacak adaylar arasında Birol Koçak ve Selçuk Dönmez’in ismi geçiyor. Öte yandan Nallıhan İlçe Başkanı Nuri Köklü’nün ise istifa etmediği ve görevinin başında olduğu belirtildi. Ayaş İlçe Başkanı Ahmet Sezen’in de istifa dilekçesini verdiği ve şu ana kadar İlçe Başkanlığına kimin atanacağının henüz netleşmediği kaydedilirken yerel seçimlerde özellikle bu ilçelerimizde seçim kaybeden AK Parti’nin böylece seçimde yaşanan başarısızlığı ilçe başkanlarını ve teşkilatlarını değiştirerek gidermeye başladığı ifade ediliyor.

Öte yandan Yenimahalle, Etimesgut, Gölbaşı gibi metropol ilçe teşkilatlarının da durumunun henüz belirsiz olduğu ve bu ilçelerimizde de istifaların veya görevden almaların olabileceği dile getirildi.