BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'de istifa şoku!

AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, görevinden istifa etti.

Abone ol

AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, görevinden istifa ettiğini belirterek, "Benim aldığım bu kararın önce partimize sonra Kars'ımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. Erdoğdu, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 30 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığını kaybettiklerini belirterek, bunun nedenlerini bildiklerini söyledi.

ÇOK ÇALIŞTIM AMA...

Teşkilat olarak özeleştiri yaptıklarını, 4,5 yıl boyunca Kars için çok emek harcadığını ifade eden Erdoğdu, "Cumartesi ve pazarımı feda ettim. Çocuklarıma dahi zaman ayıramadım. Ankara'da genel merkezle görüştüm, bu işi artık devam ettirmek istemediğimi ilettim. Genel merkezimiz de anlayışla karşıladılar" dedi.
 
'BİR NEFER OLARAK DEVAM EDECEĞİZ' 

Erdoğdu, görev yaptığı sürede kendisine destek olan Karslılara teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Herkesi eşit mesafede tutmaya çalıştık, ayrımcılık yapmamaya çalıştık yapmadık. Hak eden herkesin arkasında durduk. Ben, sonraki arkadaşlarımızda benim bıraktığım çizgiyi aynı devam ettireceklerdir. Kars teşkilatı olarak herkesin yanındayız. Herkesin tüm sorumluluğuyla uğraşacağız. Siyasete bir nefer olarak devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte cumhurbaşkanlığı seçimi var, 2015'te genel seçimler var. Yine o süreçlerde arkadaşlarımızla birlik beraberlik içerisinde devam edeceğiz. Benim aldığım bu kararın önce partimize sonra Kars'ımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum."