BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.421,80
HABER /  GÜNCEL

AK Parti yemyeşil oldu

Çin Komünist Partisi'nin daveti üzerine Çin'e giden AK Parti heyeti, yeşil çay uzmanı olarak Türkiye'ye döndü. Genel merkezde kurmayla yeşil çay tiryakisi oldu.

Abone ol

Çin Komünist Partisi'nin daveti üzerine Çin'e giden AKP heyeti, yeşil çay uzmanı olarak Türkiye'ye döndü. Pekin ve Şanghay'da incelemelerde bulunan heyet, yeşil çayın özelliklerini keşfedince Ankara'ya çay dolu kolilerle döndü.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Fırat başta olmak üzere AKP Genel Merkezi'nde yerli siyah çayın pabucu dalma atıldı, şimdi herkes bardak bardak yeşil çay içiyor.

METABOLİZMAYI DENGELİYOR

Heyette bulunan Genel Başkan yardımcıları Dengir Fırat, Bülent Gedikli, AKP Kadın Kolları Başkanı Selma Kavaf, Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu ve Konya Milletvekili Ahmet Işık yer aldı. Çin Komünist Partisi'nin yapısını ve örgütlenme biçimini inceleyen heyet üyelerine gittikleri her yerde yeşil çay ikram edildi.

Geziden sonra yeşil çay tiryakisi olan ve konuklarına da ikram eden Dengir Fırat, "Siyah çay uyku kaçırır ancak yeşil çayın böyle bir özelliği yok. Aksine vücudu dengeliyor, direnci artırıyor. Her şeyden önemlisi zayıflatma gibi bir özelliği de var" diye konuştu. Başbakan Erdoğan da ballı yeşil çaya olan düşkünlüğüyle biliniyor.

Haber: Ergun Aksoy
Kaynak: