BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.433,75
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti Ozan Erdem'in istifasını istedi

AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem'in referandumla ilgili skandal sözlerine tepki yağdı. AK Parti, o talihsiz sözler için Ozan Erdem'in istifasını istedi.

Abone ol

AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem'in referandumla ilgili sözleri tepkilere neden oldu. "Referandumda yüzde 50'yi geçemezsek iç savaşa hazır olun" diyen Erdem'in istifası istendi. 

Soma'da Belediye Düğün salonunda düzenlenen konferansta konuşan AKP İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem, "Bu referandum oylamasında yüzde 50'yi geçemezsek iç savaşa hazır olun" dedi. Erdem şöyle konuştu:

"Bu referandum oylamasında başarısız olursak iç savaşa hazırlanın. Gerek kendi içimizde gerek kendi dışımızda kartların yeniden karılacağını yeniden plan masalarının kurulacağını iyi bilelim. 15 Temmnuz'da İstanbul, Ankara'da bizlerde tankların savaş uçaklarının altında mücadele etmek istedik. Ama evimizden çıkarken tank yok diye çıkmadık, var diye çıktık. Keşke olsaydı da İstanbul, Ankara'daki o muzaffer milletin şerefine o yaşadıklarını biz de yaşayabilseydik. Kanımızı verdiğimiz gibi bu sefer kanımızı canımızı, bedenimizi değil, oyumuzu vermek zorundayız."