BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,94
ALTIN 2.449,84
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti ilçe binasına ses bombası

Mersin'de AK Parti ilçe binasına ses bombası atıldı

Abone ol

Mersin'in merkez Toroslar ilçesindeki AK Parti ilçe binasına ses bombası atıldı. Patlama sonrası apartmanın giriş kapısının camları kırıldı.

Zeki Ayan Mahallesi Kuva-i Milliye Caddesi üzerindeki AK Parti Toroslar İlçe binasına kimliği belirsiz 3 kişi tarafından ses bombası atıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan ses bombası, seçim çalışması için binada bulunan partililere büyük korku yaşattı. Patlama sonrası parti binasının bulunduğu apartmanın giriş kapısının camları kırıldı. Olay yerine gelen polisler ses bombasının parçalarını topladı.

İL BAŞKAN YARDIMCISI: GİTTİKLERİ YOL YANLIŞ

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Hidayet Şeker gazetecilere yaptığı açıklamada, terör örgütünün partilerine, partiye ait araç bina gibi yerlere taşlama molotof atma gibi saldırıda bulunma yönünde bilgi aldıklarını belirtti. Bunların kendilerini yıldıramayacağını ifade eden Şeker, "Bunlar bizi yıldırmaz. Biz doğru bildiğimiz yolda devam edeceğiz. Özgürlük ve demokrasi bu değil diyoruz. İnşallah onlar da bir gün, doğru olanı anlayıp gerçek demokrasi yönünde hareket edeceklerdir." diye konuştu.