BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

AK Parti iftarında ünlüler geçidi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programına katıldı. İftar iş, sanat, medya...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programına katıldı. İftar iş, sanat, medya ve spor camiasından birçok ismi bir araya getirdi.
Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftara, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı. İftara Erdoğan çiftinin yanı sıra AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, eski İçişleri Bakanı, milletvekili Abdülkadir Aksu, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, medya dünyasından İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdür Yardımcıları Hamit Arvas, İsmail Ballı, İbrahim Pazan, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Fehmi Koru, program yapımcısı Acun Ilıcalı, sanat camiasından Orhan Gencebay, Muazzez Ersoy, Mustafa Sandal, Berdan Mardini, Yonca Evcimik, Orhan Hakalmaz, Metin Şentürk, Uğur Işılak, Kutsi, işadamı Yıldırım Demirören, Saadettin Saran, Ahmet Çalık, Nazif Zorlu, Adnan Polat, çeşitli ülkelerin konsolosları, dini inanç önderleri ve spor camiasından İbrahim Kutluay olmak üzere yaklaşık 4 bin kişilik davetli katıldı.
İftar programına ev sahipliği yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, konuklarını kapıda karşıladı ve tek tek tokalaştı. Ardından davetliler, görevliler eşliğinde kendileri için hazırlanan bölümlere alındı.
İftara iştirak eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Mübarek Ramazan-i şerifin güzel bir iftarında il başkanlığımızın hazırlamış olduğu, iş dünyasının, sanat dünyasının katıldığı, medya dünyasının katıldığı, her kesimden insanların katıldığı ve özellikle Haliç kenarında olması ayrı bir güzellikte. Bu akşam burada birlikte iftar açacağız. Türkiye’de 76 milyonluk bir aileyiz. Hele Ramazan-i şerifin iftar sofraları bir noktada insani değerlerin ön plana çıktığı, duyguların dorukta olduğu ortamlardır. Ben herkesin Ramazan-i şerifini kutluyorum” dedi.
Sanatçı Orhan Gencebay, “Güzel bir iftar. Ramazanımızın güzel gönlerinden birisi. Ne güzel hep birlikte olmak” diye konuştu.
Yonca Evcimik, “Hemen hemen her sene katılıyorum. Seve seve geliyorum. Gerçekten her kesimden sanatçılardan da, işadamlarından da, politikacılardan da herkes burada oluyor” dedi. Yeni albüm çalışmasının olup olmadığı sorulan Evcimik, “Evet var ama ben bir türlü harekete geçemiyorum. Stüdyoya giremiyorum ama yoksa var” diye yanıt verdi.
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ise, “Ramazan ayı biliyorsunuz; İslam aleminin en güzel ayı. Bütün insanlar bir araya gelecek, birbirlerini görecekler. Bugünde güzel bir gün. Güzel bir iftarı hep birlikte yapacağız” diye konuştu.
İftar programı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Haliç Kongre Merkezi’ne gelişiyle başladı.