BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Aziz Yıldırım’dan 10. yıl jesti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Azerbaycan takımı Khazar Lankaran Kulübü Başkanı Mayıs Mensimov’a, plaket verdi. <br/>Aziz Yıldırım...

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Azerbaycan takımı Khazar Lankaran Kulübü Başkanı Mayıs Mensimov’a, plaket verdi.
Aziz Yıldırım, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki hazırlık maçı öncesinde Azerbaycan temsilcisi Khazar Lankaran Kulübü Başkanı Mayıs Mensimov’a takımının 10. kuruluş yıldönümü nedeniyle plaket verdi.

’’TAKIMININ 10. SENESİ’’
Başkan Aziz Yıldırım, “Sayın başkanımızla yakın dostluğum var. Ayrıca Mübariz beyle de arkadaşlığımız var. Biz de burada bulunmaktan mutluyuz. Khazar Lankaran takımının 10. senesi. Bu onuncu senlerin uzun yıllar sağlıklı şekilde devam etmesini temenni ediyoruz. Burada özel yatırımlar yapılıyor ve Türkiye’deki statlardan farkı yok. Büyük yatırımlar yapıyorlar, bunun için başkanı tebrik ediyorum” dedi.
Azerbaycan Futbol Federasyonu (AFFA) Başkanı Rövnag Abdullayev ise, “Davetimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu Azerbaycan futbolu için yeni imkanlar oluşturuyor. Bu Azerbaycan futbolunun gelişmesi için güzel bir adım oldu” diye konuştu.
(İHA)