BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.438,93
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Ak Parti gövde gösterisine hazırlanıyor!

AK Parti istanbul'da Arena stadını dolduran kongresinden sonra Ankara da stadyum doldurma hazırlığı içinde...

Abone ol

AK Parti Ankara İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi 30 Haziran Cumartesi günü 19 Mayıs Stadyumu’nda yapılacak.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 5 Eylül 2011’de başlayan parti içi kongre takviminde, tüm beldeler ve 25 ilçenin kongreleri tamamlanarak başkan ve yönetim kurulları seçildi.

Kadın ve Gençlik kollarının da il ve ilçe kongrelerini tamamlamasının ardından il başkanlığı seçimi aşamasına gelindiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: ”Bugüne kadar hep ilkleri gerçekleştiren, ilklerin partisi olan AK Parti, teşkilat kongrelerinde de ilkleri gerçekleştirerek, hem diğer siyasi partilerin genel merkez kongrelerinde dahi toplanamayan kalabalıkların katılımını başardı hem de daha önce kapalı salonlarda gerçekleştirilen kongreleri stadyumlara taşıyarak halkla buluşturdu. Bu çerçevede, AK Parti Ankara İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi’nin de Ankara’nın en büyük stadyumu olan 19 Mayıs Stadı’nda yapılması kararlaştırıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılıp bir konuşma yapacağı 30 Haziran 2012 Cumartesi günü gerçekleştirilecek kongrede, stadyumdaki tüm koltuklar ve merdivenlerin, çim sahaya kurulacak platformun ve stadyum dışına konulacak dev ekranlarla stadyum çevresinin doldurulmasıyla yaklaşık 100 bin kişinin kongreye katılımı hedefleniyor.”