BIST 9.975
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.437,34
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti gönüllere yol yaptı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, halka sundukları hizmetleri ilginç bir dille anlattı.

Abone ol

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, yaptıkları bütün hizmetlerin anlamlı ve büyük olduğunu belirterek, ''Ancak bunlar yetmez. Önemli olan gönüllere yol yapmaktır. AK Parti işte gönüllere yol yaptı'' dedi.

Yıldırım, Sultanbeyli Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Sultanbeyli İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, kongrelerin demokrasinin göstergesi olduğunu söyledi.

Kongreye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Hizmet yapmak önemlidir, bu millet yıllardır hizmete hasret kaldı. Biz AK Parti olarak havayolunu halkın yolu haline getirdik. Yine Sultanbeyli üst geçitleri yolları ile dikkat çekiyor. Yaptığımız bütün hizmetler çok anlamı ve büyük ancak bunlar yetmez. Önemli olan gönüllere yol yapmaktır. AK Parti işte gönüllere yol yaptı. AK Parti İzmir'de de tarih yazıyor. Bu zamana kadar İzmir'in nasıl avutulduğunu dünyaya ve İzmirlilere gösterdik. İzmir'e hizmetlerimiz artarak devam edecektir.''

-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem de Türkiye'nin dünyanın girdiği krize rağmen büyümeyi sürdürdüğünü ve yoluna emin adımlarla devam edeceğini söyledi.

Erdem, ''Herkese kongrenin nasıl yapılacağını gösterdik. Başarılı kadrolarımızla birbirinden başarılı kongrelere imza atıyoruz'' diye konuştu.    

Fransa Meclisi'nde 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının reddedilmesini suç sayan yasa teklifinin kabul edilmesine de değinen Erdem, ''İnanıyorum ki Fransız halkı bu karara Fransız kalmayacak ve Avrupa'yı bu çapsız liderlerden kurtaracaktır'' dedi. 

İstismar üzerinden yapılan siyasetin bir başarı sağlayamayacağını vurgulayan Erdem, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin AK Parti'yi örnek alması ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı çok yakından izlemesi gerektiğini ifade etti.

Bu arada, daha önce kongreye katılacağı duyurulan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın, programının yoğunluğu nedeniyle kongreye katılamadığı bildirildi.

Kongrede, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu'nun yanı sıra çok sayıda partili yer aldı.