BIST 10.002
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.430,28
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti bunları yapmazsa kaybedecek!

Gelen mesajlardan anlaşılan o ki AK Parti hala bu ülke insanın, ama en çok da Kürtlerin son umudu. İşte tam da bu nedenle parti kurmaylarının bu kez hata yapma lüksü yok. Süleyman Özışık yazdı.

Abone ol

Türkiye'nin dört bir yanından şehit haberleri geliyor, acının düştüğü her şehirden feryat sesleri yükseliyor.

Dikkat ederseniz Türkiye ile birlikte tüm İslam coğrafyasının kaderini belirleyecek bir seçime gidiyoruz ama terörden başka gündemimiz yok.

Gaddarca estirilen terörün amacı zaten bu!

İnanın bireleri daha çok şehit haberi gelsin diye secdeye kapanıp dua edecek durumda. Sokaklarda kanın kırmızı nehir gibi aktığı, korkunun hüküm sürdüğü ve seçimin yapılamaz hale getirildiği bir Türkiye hayali kuranlar için bu günlerin önemi bir başka...

PKK, DHKP-C, IŞİD ve Paralel Yapı'nın aynı anda harekete geçmesi de, bu örgütlerin estirdiği kan dondurucu terörün vebalinin Erdoğan'ın sırtına yüklenmeye çalışılması bir tesadüf değil...

Bu topraklarda saba rüzgarları essin diye, hep beraber barış sancağının altında huzur içinde yaşayalım diye "Baldıran zehiri içerim, geri dönmem" diyen bir adamın hedefte olmasının tek nedeni var.

Türkiye'nin birliği, kardeşliği ve huzuru!

Günlerdir Türkiye'nin dört bir yanından gelen mesajları okuyorum. Terör olayları arttıkça istikbalinin telaşına düşen Kürtlerin HDP ve PKK hakkındaki düşüncelerini dinliyorum.

Beni takip edenler hayal satmadığımı iyi bilir. İnanın gelen mesajların tamamında HDP başta olmak üzere diğer partilere karşı bir isyan var.

Kürtlerin isyanı bir başka...

"Ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim" diye hayıflananlar da var, "1991 yılında barajı aşsınlar diye oy verdik. Meclis'te sarı kırmızı yeşil fularlar takarak ve Kürtçe yemin ederek onca çabamızı harcadılar. 24 yıl sonra aynı hatayı tekrarladılar ve Türkiye'yi cehenneme çevirdiler" diye isyan edenler de...

İnanın zaman olsa bu mesajları kitap haline getirir, tarihe bir ibret vesikası olarak not düşülsün diye yayınlatırdım. Belki önümüzdeki günlerde yine bu sayfadan o mesajları yayınlarım.

Gelen mesajlardan anlaşılan o ki AK Parti hala bu ülke insanın, ama en çok da Kürtlerin son umudu. İşte tam da bu nedenle parti kurmaylarının bu kez hata yapma lüksü yok. Onların yapacağı bir tek hata, bir ulusun kaderini etkilecek.

Bunu bilerek hareket etmeleri ve bir önceki seçimde yaptıkları hatalardan tamamen arınmaları gerekiyor.

Farz-ı misal...

Yazının tamamını okumak için linki tıklayın