BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

AK Parti ahireti vaadediyor

Kömür ve makarna dağıtımına tepki gösteren MHP'li Paçacı, çarpıcı sözler söyledi. Erkan Tan ile Başkentten programına katılan Paçacı'nın mesajları;

Abone ol MHP Genel Sekreteri Ankara Milletvekili ,Cihan Paçacı, 6 yıldır kendisine iyi ama , vatandaşa kötü olan AKP yönetimin boyasının döküldüğünü söyleyip; "Sadece makarna ve kömür değil, ahireti de vadediyorlardı, böylesine de ilk defa rastladım’’ dedi.

Cihan Paçacı; TV8’de yayınlanan ErkenTan’la Başkentten Programı'nda konuştu.

AKP iktidarının, tek adam iktidarına dönüştüğünü öne süren Paçacı, hükümete ekonomik krizle ilgili sert eleştiriler yöneltti.

AKP OYU MUTLAKA DÜŞMELİ

’9 Mart’ta yapılacak seçimler, AKP iktidarının sonu olacaktır" diyen Paçacı, "AKP’nin oyu kesinlikle düşmeli, düşmezse vatandaşın bu devleti düzeltmek için umudu kalmaz ’’ dedi.

Hazırlanan bütçenin bile sanal olduğunu iddia eden Paçacı, ’’ Hiç olmazsa 3 aylık bir geçici bütçe hazırlansaydı daha gerçekçi olunurdu‘’ görüşünü savundu.

Mansur Bey Özel Bir İnsan!

Beypazarı Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasını değerlendiren Cihan Paçacı; ’’Mansur Bey özel bir insandır. Sloganı ,’’ Çatışmaktansa , çalışalım ve üretelim’’ dir. Beypazarı için yaptığı başarılı çalışmalarla kendini kanıtlamıştır’’ dedi. 

Melih Gökçek ve Karayalçın gibi diğer adaylara eleştiri getireren Paçacı ’’Ezeli ve Ebedi rakipler’’ değerlendirmesinde bulundu.

Bu Seçim Kütüğü İle Seçime Gidilmez!
Yüksek seçim kuruluna çok önemli görevler düştüğünü dile getiren Paçacı, ’’42 milyondan ,48 milyona çıkan seçmen sayısı için,’ Acaba bir şaibe mi var?’şeklinde düşünen vatandaşlar aydınlatılmalı. Bu işi düzeltmek için yeni bir yasa teklifi ile yeni bir sayım yapılmalı ‘’ dedi.

Devletin Televizyonunda Kürtçe Yayın olmamalı!

TRT'nin Kürtçe yayınlarına da değinen Cihan Paçacı, devletin televizyonunda Kürtçe yayına başlanacağını müjdelenmesine tepki gösterdi. Paçacı, ’’Devletin kanalında, farklı bir dilden yayın yapılması yanlıştır, o zaman anayasayı değiştirsinler. Yarın, başka diller de yayın da talep edilebilir’’ dedi.

Yurtdışından, bir kanal bağlantılı yayın olabileceğini ama devletin kanalının özel olarak böyle hizmette bulunamayacağının altını çizen Paçacı, ’’Devletin bütünlüğü için hem eğitim hem de resmi dil hassasiyetimizi korumalıyız . Bizi bölünmeye ve parçalanmaya götürecek konulara önemle ve ciddiyetle yaklaşmalıyız ‘’ mesajını verdi. //