BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.439,36
HABER /  SEÇİM

AK Parti aday adayının skandal afişi

AK Parti aday adaylarından bazıları afişleri ile olay yarattılar. Malatya aday adayı Ebuzer Aydın ise büyük tepki çekti. Aydın 'Allah'ı referans gösterdi.

Abone ol

2015 Genel Seçimlerinde AK Parti'den aday olan bazı milletvekili adayları hazırlattıkları afişlerle sosyal medyanın diline düştüler. Konya Adayı Osman Yavuz 'un ardından İstanbul adayı Nalan Aktaş ile Tokat adayı Ersin Karababa twitterda alay konusu oldu.

Sosyal medyaya ilk olarak Konya'dan AK Parti milletvekilliği için aday adayı olan Osman Yavuz'un afişi düştü. Yeni Türkiye sloganını seçen Osman Yavuz 'başında börk ve postlu cübbe' ile çektirdiği fotoğraflarla günün konusu olmuştu. Bugün sosyal medyaya düşen yeni afişler ise Osman Yavuz'u da solladı. Bazıları alay konusu olurken bazılarına tepki yağdı. İşte AK Parti aday adaylarının olay afişleri;

MALATYA ADAYI 'ALLAH'I REFERANS GÖSTERDİ
Malatya'dan AK Parti aday adayı olan Ebuzer Aydın ise hazırlattığı afişle AK Partililer'den de tepki aldı. Ebuzer Aydın referans olarak 'Allah'ı gösterdi. İşte o afiş.
ebuzer-aydin-malatya-ak-parti-adayi-afişi.jpg
HERKES ŞAKA SANDI AMA GERÇEK
Sosyal medyanın diline doladığı bir diğer afiş ise Ankara'dan. AK Parti Ankara milletvekili aday adayı Cihangir Tahir'in hazırlattığı iki afişler olay yarattı.

cihangir-tahir-ak-parti-aday-adayi-afişi.jpgAfişlerden birinde Erdoğan ve eşi Emine Hanım'ı kullanan Cihangir Tahir üzerine de 'Manevi annem ve Manevi babam' yazdırdı.
cihangir-tahir-afişi.jpg
Cihangir Tahir daha önce 'kendini yakma' girişimiyle haber konusu olmuştu. Bu mazisini hatırlayan sosyal medya kullanıcıları afişlerinin altına 'KENDİNİ YAKAMADI MİLLETİ YAKACAK" diyerek dalga geçtiler.

TOKAT ADAYI PADİŞAHLIĞA ÖZENDİ
ersin-karababa-ak-parti-milletvekili-adayi-afişi.jpg
AK Parti Tokat milletvekili aday adayı Ersin Karababa ise Osmanlı padişahlarına özenerek hazırlattığı afişle espri malzemesi oldu.

İSTANBUL ADAYININ AFİŞİ
nalan-aktaş-seçim-afişi.jpg
İstanbul'dan aday adayı olan Nalan Aktaş'ın 'Yeni Türkiye yolunda' sloganlı afişi de Osman Yavuz'u aratmadı. Kıyafeti ile 'yeni Türkiye' sloganı taban tabana zıt olunca sosyal medyada çok konuşuldu.

OSMAN YAVUZ'UN OLAY OLAN AFİŞİ
osman-yavuz-afişi.jpg