BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16
HABER /  MEDYA

Ajax Fenerbahçe maçı internetten şifresiz kanallar

Ajax Fenerbahçe maçı saat 21.00'da başlayacak maçı Tivibu Spor, İdman TV ve AZ TV dışında internetten şifresiz izleyebilirsiniz. Ajax maçını internetten veren kanalların listesi.

Abone ol

Fenerbahçe Ajax maçı bu akşam saat 21.00 spor izleyicisini Tivibu Spor ekranlarına kilitleyecek. Tivibu abonesi olmayanlar Ajax maçını yabancı kanallar üzerinden uydu yada internetten şifresiz izleyebilecek.

TİVİBU SPOR İZLEMEK İÇİN FREKANSLAR

Tivibu Spor abonesi olmayanlar Ajax Fenerbahçe maçını AZ TV , Sky Sport 5, İdman TV gibi uydu üzerindeki kanallarda frekans ayarı yaparak izleyebiliyor. Bunun dışında İsrail kanalları üzerinden de maçı şifresiz izlemeniz mümkün. Uydu ve internetten Fenerbahçe Ajax maçını veren kanalları listeledik.

FENERBAHÇE AJAX MAÇI ŞİFRESİZ UYDU VE İNTTERNETTEN CANLI İZLEME KANALLARI

Idman TV
AZ TV
SKY Sport 5
Arena Sport 4 HD (cro)
5 SPORT / HD (israel)
Arena Sport 3 (serbia)
beIN Sports Max 5 / HD (france)
SportKlub 2 (slovenia)
Fox Sports 5 (nederland)
Fox Soccer 2GO
BT Sport Extra 2 *RED Button
Sport TV2 (portugal) / HD
Sport Plus (russia)
beIN Sports Connect ESPAÑA
Sport.ntvplus.ru

Fenerbahçe Ajax maçını internetten de canlı izleyebileceksiniz. İnternet üzerinden fener maçını canlı yayınla veren avrupa kanallarının listesi şöyle
Fox Soccer 2GO
Proximus 11+ HD (Belçika)
TeleClub Sport PPV /HD
ViaPlay (Denmark)
ViaPlay (Finland)
ViaPlay (Norway)
ViaPlay (Sweden)

Ajax Fener maçı için uydudan idman, Az TV şifresiz yayın yapan kanalların frekans ayarları

İDMAN TV FREKANSI
Uydu: AzérSpacé
Frékans: 11169 H 20400
Biss: 345 345 00 345 345 00

AZ TV FREKANSI
Uydu: Azerspace-1
Frekans: 11169
Sembol: 20400
Fec: 5/6
Polarizasyon: H- Yatay

SKY SPORT 5 FREKANSI
Uydu Adı: Astra 1M
Frekansı:12.304
Sembol:27500
Fec :9/10
Polarizasyon: (V) Dikey

AJAX FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ SON AÇIKLAMA

Ajax Teknik Direktörü Frank de Boer, sahalarında Fenerbahçe ile oynayacakları maçta iyi bir performans sergilemek istediklerini belirterek "Kazanmak zorundayız" dedi.

Amsterdam Arena'da düzenlenen basın toplantısına takımın Hollandalı savunmacılarından Joel Veltman ile beraber katılan De Boer, yarınki maçın kendileri için çok önemli olduğunu, yenilmeleri halinde gruptan çıkma şanslarının imkansız hale geleceğine kaydetti.

"Yenilirsek tabii ki şansımız zora girer" diyen De Boer, "Bir sonraki tura yükselmemiz imkansız olur. Dolayısıyla gruptan çıkabilmek için elimizden gelenin en iyisini yaparak kazanmaya çalışacağız. Bunun için sahaya çıkacağız. Kazanmak zorundayız" şeklinde konuştu. 

Fenerbahçe'nin çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu belirten Hollandalı teknik adam, buna karşın sarı-lacivertlilerin yarın savunma futbolu oynamasını beklediğini dile getirdi.

Sakatlığı geçen Bazoer’un yarınki maçta forma giyeceğini de kaydeden De Boer, savunma anlayışlarının gidişata göre değişebileceğini ifade etti.

Sarı-lacivertlilerin golcüsü Robin van Persie’nin Hollanda Milli Takımı’na alınmayışıyla ilgili bir soruyu da yanıtlayan De Boer, bu konuda milli takımı çalıştıran Danny Blind’in görüşlerine saygı duyduğunu belirterek, “Formda olduğu zaman tehlikeli bir oyuncu. Zaman zaman formda olmayabilir ama çok iyi bir futbolcu. Dikkatli olmalıyız" diye konuştu.

PSV’nin dün UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Alman ekibi Wolfsburg karşısında elde ettiği galibiyetin kendilerine güven verdiğine vurgu yapan De Boer, Hollanda’dan bir takımın Avrupa’da üst turlara çıkmasının önemli olacağını kaydetti.

Genç çalıştırıcı, Fenerbahçe ve son olarak Hollanda Kupası’nda Feyenoord ile oynadıkları maçları son dakikalarda yedikleri gollerle kaybettiklerinin hatırlatılması üzerine, hatalardan ders alarak bunları tekrarlamamaya çalıştıklarını belirtti.

- Joel Veltman

Joel Veltman ise genç bir kadroya sahip Ajax’ın bu sene iyi oynadığını söyledi.

Özellikle hücum hattında iyi oynamaya başladıklarına dikkati çeken Veltman, hataları en aza indirme gayreti içinde olduklarını aktardı.

Küçük detaylar yüzünden maç kaybettiklerine işaret eden Veltman, "Daha zeki bir şekilde savunma yapmamız lazım. Rakiplere korner ve serbest atış şansı vermememiz gerek. Bunu yaparsak başarılı oluruz. Kaybettiğimiz maçların nedenleri genelde küçük detaylarda gizli. Bunun takımın genç olmasıyla ilgisi yok" değerlendirmesinde bulundu.

Kendini bu sezon çok iyi hissettiğini ifade eden 23 yaşındaki Veltman, "Bazı hatalar yaptım ama daha sonra toparlandım ve iyi kararlar vermeye başladım. Şu anda kendime güvenim tam" şeklinde konuştu.

Veltman, Robin van Persie’yi bir fenomen olarak değerlendirdiğini de sözlerine ekledi.

FENERBAHÇE - AJAX MAÇI

Fenerbahçe Ajax ile ilk maçını Şükrü Saraçoğlu stadında yapmıştı. Fenerbahçe bu maçı 1-0 ile kazanmıştı.

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN AJAX MAÇI YORUMU

Ajax maçı için dün Hollanda'ya giden Fenerbahçe kafilesi maç için son hazırlıklarını tamamladı. Ajax maçı öncesinde Fenerbahçe teknik direktörü Pereira, futbolcusu Josef de Souza ile Amsterdam Arena Stadı’nda basın toplantısı düzenledi.

Fenerbahçe - Ajax maçının birbirini iyi tanıyan iki takımın mücadelesi şeklinde geçeceğini kaydeden Pereira, Hollanda’da güzel bir gösteri sunmak istediklerini ifade etti.

AJAX'IN NE YAPACAĞINI BİLİYORUZ

Amsterdam’da kendilerini bekleyen zorlukların bilincinde olduklarına işaret eden Pereira, şunları söyledi:

"Bu takımlar, 2 hafta önce de karşılaştı. Her iki takım da taktik açıdan ne yapmaları gerektiğini bilen ekipler. Ajax’ın ne yapacağını ve bizi burada neyin beklediğini, karşımıza çıkacak zorlukları çok iyi biliyoruz. Ajax’ın hangi dakika ne yapacağını biliyoruz. Maç içinde yapılabilecek anlık hata, sonuca etki edecektir. Güzel bir gösteri ortaya koyarak galip gelmek istiyoruz. Beklentim 3 puan ve galibiyet. Galibiyet Avrupa Ligi'nde yolumuza devam etmek için çok önemli."

YA BERABERLİK OLURSA

Portekizli teknik adam, "beraberlikle ayrılmaları halinde bunun kendisini üzüp üzmeyeceği" yönündeki bir soruya, "Çok iyi oynar, çok fırsat bulur, o fırsatlardan yararlanamazsak ve maçtan galip ayrılmazsak bu durumda üzülürüz. Fakat bizim üstümüze çok gelirlerse bizi çok zorlarlarsa ve bu şekilde berabere kalırsak o zaman farklı olur. Bu yarınki maçın gidişatına bağlı. Hedefimiz kesinlikle 3 puan ve maça sadece bu düşünceyle çıkacağız" yanıtını verdi.

TOPA DAHA ÇOK SAHİP OLURSAK...

Ajax’ın genç futbolculardan kurulu bir ekip olduğuna da dikkati çeken Pereira, Robin van Persie'nin yarın oynaması halinde tecrübesiyle kendilerine katkı yapabileceğini ifade etti. Fenerbahçe’nin gol yollarında sorun yaşadığına yönelik bir soruyu da cevaplayan Pereira, bunu aşmak için çok çalıştıklarını aktardı. "Bizim çalışmalarımız hep daha fazla gol atmak üzerine" diyen Portekizli teknik adam şöyle devam etti:

"Ajax gibi bizim futbolumuz da pozitif bir futbol. Bunu geliştirmek istiyoruz. Topa daha çok sahip olup rakibin dengesini bozmak ve atak bir futbol üzerine kurulu bir oyun düzenimiz var. Gelecekte şu ana kadar attıklarımızdan daha fazla gol atacağımızı düşünüyorum. Takım hala gelişim evresinde. Rakibe de bağlı olarak değişiyor ama ilerleyen zamanlarda daha fazla gol bulacağımızı düşünüyorum."

DE SOUZA AJAX MAÇI İÇİN NE DEDİ?

Sarı-lacivertli futbolcu Josef de Souza ise her futbolcunun bu tip maçlarda oynamak isteyeceğini belirterek, "Son derece önemli bir maça çıkacağız. Avrupa’da köklü geleneği olan bir takımla karşılaşacağız. Elbette daha iyi oynayarak kazanmak istiyoruz. Türkiye’ye galibiyetle dönmek istiyoruz, bu Türk futbolu için de önemli olacaktır.”

Brezilya’dan neredeyse sezonun ilk yarısının sonlarına doğru Türkiye’ye geldiğini hatırlatan de Souza, kendisini şu anda çok iyi hissettiğini ifade etti. Formda kalmak için çok dikkat ettiğini kaydeden Brezilyalı oyuncu, "Takıma faydalı olmak için kendime çok dikkat ediyorum. Fiziksel olarak da çok iyi hissediyorum, sezon sonuna kadar yüksek düzeyde formumu koruyacağımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

AJAX FENERBAHÇE MAÇINA YAHUDİ HAKEM 

Ajax-Fenerbahçe karşılaşmasında, İsrail Futbol Federasyonu'ndan Liran Liany düdük çalacak.

Liany'nin yardımcılıklarını David Elias Biton ve Oren Borneshtain'ın üstleneceği mücadelede, Mahmud Mahagna dördüncü hakem, Alon Yefet ve Roi Reinshreiber ise ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Fenerbahçe'nin Ajax'la oynayacağı maça Yahudi hakem atanmasına tepkiler geldi. Zira, Ajax, Hollanda'da 'Yahudi kulübü' olarak nitelendiriliyor. Ajax taraftarlarının da her maç ellerinden düşürmediği İsrail bayrakları ve maç sırasında İsrail lehine yapılan tezahüratlar da taraftarın koyu fanatik olduklarını gösteriyor.    

 
 
PAYLAŞ tw fb gp