BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.244,34
HABER /  GÜNCEL

Aile faciası! Emekli astsubay eşi ve kızını öldürüp...

BURDUR’da tartıştığı eşi ve kızını beylik tabancasıyla öldüren emekli astsubay, intihar girişiminde bulunarak ağır yaralandı. Eşi ve kızının yaşamını yitirdiği olayda ağır yaralı halde hastaneye götürülen emekli astsubay kurtarılamadı.

Abone ol

BURDUR’da emekli astsubay Muzaffer Danış (50), tartıştığı eşi Nilüfer (50) ve kızı Gizem Danış’ı (18) tabancayla vurduktan sonra intihara kalkıştı. Eşi ve kızının yaşamını yitirdiği olayda ağır yaralı halde hastaneye götürülen Muzaffer Danış kurtarılamadı.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Burç Mahallesi’ndeki Dede Korkut Sokak Özlem Evler Apartmanı 3. Kısım G Blok 3. kattaki dairede meydana geldi. Emekli astsubay Muzaffer Danış iddiaya göre evde eşi Nilüfer Danış ve kızı Gizem Danış ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Büyüyen tartışmanın ardından eşi ve kızına beylik tabancasıyla ateş açan Muzaffer Danış aynı silahla başına ateş ederek intihara kalkıştı.

5 YIL ÖNCE EMEKLİ OLMUŞ

Muğla’daki görev yerinden 5 yıl önce emekli olan Muzaffer Danış’ın ailesiyle birlikte Burdur’a yerleştiği belirtildi. 2’si kız 3 çocuk babası olan Muzaffer Danış’ın büyük kızının olay sırasında evde olmadığı, oğlunun ise Kütahya’da öğrenci olduğu kaydedildi. Muzaffer Danış’ın yaz döneminde Muğla’daki bir otelde güvenlik müdürü olarak çalıştığı ve kısa süre önce görevden ayrıldığı belirtildi. Muzaffer ve Nilüfer Danış çiftinin 30 yıllık evli olduğu öğrenildi.