BIST 9.699
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.451,95
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Taşgetiren gitti geldi!

Taşgetiren AK Parti iktidarını sert dille eleştirince Yeni Şafak yönetimiyle arası açıldı. Taşgetiren "Yazını biraz yumuşat" teklifine "hayır" cevabı verince olanlar oldu

Abone ol

Önce Selahattin Sadıkoğlu, sonra Ahmet Taşgetiren. Bu iki ismin istifasının birbiriyle bağlantısı yok. Üstelik Taşgetiren'in istifa etmediğini de, İnernethaber birinci ağızdan yani Ahmet Taşgetiren'den öğrendi.

Taşgetiren sevenlerine duyuralım, istifa yok, izine ayrılma var.

Peki ne oldu, Taşgetiren aniden neden izine çıkma kararı aldı?

Her şey AK Parti iktidarını sert bir dille eleştiren yazıyla başladı. Taşgetiren ağır eleştirmişti iktidarı. Yeni Şafak yönetimi ise bu yazının biraz yumuşatılmasını istiyordu:

-Vaktim yok, yeniden yazamam.

Taşgetiren'den gelen cevap buydu. Yeni Şafak yöneticileri, ya yazıyı yayımlamayacaklardı ya da bir özür mesajı bırakarak Taşgetiren'in izne ayrıldığını duyuracaklardı. Taşgetiren de ikinci şıkka daha sıcaktı. Ancak Yeni Şafak yönetimi birinci şıkkı tercih etti ve Taşgetiren'in yazısını yayımlamadı.

İSTİFA SÖZ KONUSU DEĞİL

İnternethaber Yayın Grubu'na istifasını kesin bir dille yalanlayan Taşgetiren, yukarıda yaşananları doğruladı ve bir süre izine ayrılacağını tekrarladı:

-Bazen yazılanlar gazete yönetiminin hoşuna gitmeyebilir. Böyle bir hadise yaşadım ve izine gitme kararı aldım. İstifa yok.