BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.278,43
SPOR

Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a barışma yanıt

Beşiktaş Kulübünün 20 Ekim Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman'la barışabileceğini söyledi.

Ahmet Nur Çebi, mevcut başkan Fikret Orman'ın, "Kırgınlıklar olur. Biz büyük bir camiayız. Yarın barışırız, bir şey olmaz" sözlerine cevap verdi.

Orman'ın sergileyeceği tutumun önemli olduğunu dile getiren Çebi, "Barışabiliriz tabii. Nasıl barışık geldik ve darıldıysak, darıldıktan sonra barışılabiliyor da. Dünyada böyle şeyler oluyor. Tabii ki tavırlarına, isteğine bağlı. Onun 'Yarın barışırız.' sözleriyle ilgili tavır ve davranışlarını göreceğiz. Eğer öyle bir şey varsa, biz uzatılan eli geri çevirmeyiz. 'Abi.' dendi, 'Başkanım.' dedik. Bana uzatılan eli karşılıksız bırakmam ama o tavırları görmek istiyorum. Gelişmelere bakacağım." şeklinde konuştu.

"Onlar benim dava arkadaşlarım"

Kongre listesinde kulüp eski yöneticilerinin olmasına değinen Çebi, ekibinin daha önceki zor durumlarda elini taşın altına sokan isimlerden oluştuğunu belirterek, şunları söyledi:

"Onlar benim dava arkadaşlarım. Geçmiş başarılı yıllarda onlarla çalıştım. İlk geldiğimiz 14 ay çile ve sıkıntı çektiğimiz bir zamandı. O zaman dilimi içinde Beşiktaş'a kendini adamış yönetici arkadaşlarımın burada olduğunu göreceksiniz. Onlar Beşiktaş için 7 sene evvel 14 ay ne yapmışsa, bugün de onu yapmak üzere ellerini taşın altına yine koydular. Daha sonra gelip buranın sefasını süren, özel uçaklarla gidip gelenlerle benim arkadaşlarım aynı addedilemezler. 7 sene evvel buraya 14 ay emeğini, alın terini vermiş, kulübün ayağa kalkmasını sağlamış, şampiyonlukların, yapılan ödemelerin arkasında bu arkadaşlarım yatıyor. 7 sene önce olduğu gibi ellerini taşın altına koymayı kabul ettikleri için onlara teşekkür ediyorum."

Sitene Ekle