BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.497,37
HABER /  DÜNYA

Ahmet Kaya ve Kürt vatandaşlarla ilgisi yok

Serdar Ortaç, konserinde çıkan olaylarla ilgili, “Bunun Ahmet Kaya ve Kürt vatandaşlarla hiç bir ilgisi yok. Bu kesinlikle 29 Ekim’i nasıl p...

Abone ol

Serdar Ortaç, konserinde çıkan olaylarla ilgili, “Bunun Ahmet Kaya ve Kürt vatandaşlarla hiç bir ilgisi yok. Bu kesinlikle 29 Ekim’i nasıl provoke ederizdir” dedi.
Olaylı konserin ardından Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile Anemon Otel’de bir araya geldi. Sanatçıdan konserin en kısa zamanda yeniden yapılması talebinde bulunan Başkan Ergün, yaşanan olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Başkan Ergün, olayı kınayarak, saldırının Manisa halkına mal edilmemesini istedi.

“DEMEK Kİ RUS MARŞI OKUYACAĞIZ”
Serdar Ortaç ise, “Bunun Ahmet Kaya ve Kürt vatandaşlarla hiç bir ilgisi yok. Bu kesinlikle 29 Ekim’i nasıl provoke ederizdir. Ben zaten taş yemeye alışığım. Ben zamanında 10. Yıl Marşı’nı okudum, başım belaya girdi. Demek ki Rus Marşı okuyacağız” diye konuştu.
Ortaç, çıkan olayların provoke amaçlı olduğunu ifade ederek, kendisine isabet eden taşı Başkan Ergün’e gösterdi. Ünlü şarkıcı, en kısa zamanda Manisa’da yeniden konser vermek istediğini söyledi.
(İHA)