BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan'dan çağrı: Alçaklığa teslim olmayın!

Ünlü Gazeteci Ahmet Hakan, kendi memleketi Yozgat'ın girişine asılan bir pankartla ilgili sert tepki gösterdi.Hakan Kürtlerle ilgili ırkçı pankart için; ''Bu alçaklığa gelmeyin'' çağrısı yaptı.

Abone ol

Şehit haberlerinin geldiği bir ortamda bazı şehirlere gerginlikler ve provakasyonlar yaşanmıyor değil. Bu provakasyonlardan biri Yozgatta yapıldı. Kürtlerle ilgili Yozgat'ın girişine yazılan yazı büyük bir tepki aldı. Tepki gösterenlerin başında Yozgatlı Ahmet Hakan yer aldı...

Bugünlerde canlı yayında gösterdiği tepkilerle çok konuşulan Ünlü Gazeteci Ahmet Hakan, Yozgat'ın girişindeki tabelanın altına konan "İt girer Kürt giremez" pankartı için Yozgatlılara seslendi.

YOZGATLILARA TAVSİYE

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Yozgat'ın girişindeki tabelanın altına yazılan ırkçı yazıya sert tepki gösterdi. Kendisi de Yozgatlı ve Yozgatlılara seslenen Ahmet Hakan o pankartın yerine: "Türk ve Kürt kardeştir, buna dil uzatan kalleş oğlu kalleştir" yazısını yaın diye tavsiyede bulundu.

''KENDİNİ BİLMEZ AŞAĞILIK''

Ahmet Hakan altına "İt girebilir/Kürt giremez" pankartı asan kişi için "kendini bilmez aşağılık ırkçının teki" tanımlamasını yaptı.

Ahmet Hakan, devamında "Ey Yozgatlılar'" diye seslenerek şunları söyledi:

ALÇAKLIĞA TESLİM OLMAYIN

Ey Bozok Yaylası'nın yiğit evlatları!
Ey hemşerilerim!
Bu aşağılık ırkçının yaptığı alçaklığa teslim olmayınız.
O nefret kusan adamı derhal adalete teslim ediniz.
O adamın astığı pankartı ayaklarınızın altında eziniz.

i̇t-girebilir_kürt-giremez-pankarti-yozgat.jpg

O PANKARTIN YERİNE..

Ve o pankartın yerine...
"Türk ve Kürt kardeştir, buna dil uzatan kalleş oğlu kalleştir" yazınız.

YOZGATLILARDAN AHMET HAKAN'A CEVAP

Ahmet Hakan’ın da bugün köşe yazısına taşıdığı Yozgat’ta olduğu ileri sürülen ve sosyal medyada bir anda yayılan fotoğrafa Yozgatlılar böyle cevap verdi.

FOTOĞRAF SAHTE ÇIKTI

Son günlerde yaşanan olaylara Yozgat halkının da çekilmek istediği görülüyor. Ahmet Hakan'ın da köşe yazısına taşıdığı fotoğrafın sahte olduğu ortaya çıktı. Şehrin girişinde bulunan tabelanın altına konan "İt girer Kürt giremez" pankartının bir sosyal medya oyunu olduğu öğrenildi.

 yozgat-ahmet-hakan-kürt.jpg

TÜRK KÜRT KARDEŞTİR TABELASI KONULDU

Bu yalana Yozgatlılar anında cevap verdi. Şehrin girişinde bulunan tabelanın altına “Türk Kürt Kardeştir Bölücü Teröristler Kalleştir.” Diye bir pankart asıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yozgat TSO Başkanı Metin Özışık, "Pazar günü bir doğu otobüsünü durdurup yolculara çiçek vereceğim inşallah. Bu kirli oyunu tüm Yozgatlılar olarak bozacağız." diye konuştu.