BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,81
ALTIN 2.419,73
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan'dan AK Parti'ye Berkin isyanı!

Berkin Elvan'ın cenazesine hükümet cephesinden gelen tepkileri topa tutan Ahmet Hakan AK Parti'ye sert eleştiriler yöneltirken canlı yayında adeta çileden çıktı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM (ÖZEL İÇERİK)
Berkin Elvan
'ın görkemli bir cenaze töreni ile toprağa verilmesinden sonra hükümetin olaya yaklaşımını eleştiren Ahmet Hakan canlı yayında isyan etti. CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge'de konuşan Hakan Başbakan ve AK Parti'nin önde gelen isimlerinin başsağlığı dilememesine ateş püskürdü.

Berkin Elvan'ın hayata veda etmesinden sonra hükümetin aldığı tutumun vicdani indani ve dini açıdan çok yanlış olduğunu vurgulayan Hakan "Nedir yani bu kardeşim?.. Ben Rafah Partisi'nden beri bu hareketin içindeyim böyle bir insafsızlık görmedim." dedi.

BAŞBAKAN DİLEMİYORSA SİZ DİLEYİN KARDEŞİM!

"Nedir yani bu kardeşim? Bunlar inanan insanlar. İnanan insanlar şöyle bir durur rahmet diler. Allah'ın rahmetinin tecelli etmesini temenni eder. Bırakın geleneği göreneği bu dinin de bir unsurudur. Ölen de bir çocuk. Koca koca bakanlar milletvekilleri... Başbakan dilemiyorsa siz dileyin kardeşim. 14 yaşındaki bir çocuğa rahmet dilediniz diye Başbakan size kızacak mı? Bir tek Bülent Arınç diledi. Helal olsun, bu kadarına da razıyız. Niye dilenmiyor ben onu anlamıyorum. Ben Rafah Partisi'nden beri bu hareketin içndeyim böyle bir insafsızlık görmedim. Necmettin Erbakan yapmada diğerleri yapardı."

KARDEŞİM TAMAM SEN YÖNET AMA VİCDANLI OL

Bu siyasetin insanları vicdansızlaştırmasıdır. Yani siyaset için... Kardeşim tamam senin olsun, gel sen yönet. Yüz yıl Türkiye'yi sen yönet. Yöneteceksin korkma, vicanlı ol ama. 14 yaşındaki bir çocuğun bile siyasete alet edileceğiniz düşünüyor, onun kafası öyle çalışıyor çünkü. Onu rahatlatalım, yüzde 60 alacaksın kardeş rahatla.

EGEMEN BAĞIŞ'IN TWEET'İ AHMET HAKAN'I ÇİLEDEN ÇIKARDI (tıkla oku)