BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan canlı yayında çıldırdı! Eşkiya mısın?

CNN Türk'te Tarafsız Bölge programını sunan Ahmet Hakan canlı yayında isyan etti.

Abone ol

AK Parti milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ın 'seçimlerden sonra Hürriyet gazetesi olmayacak' sözlerine sinirlenen Hakan, "sen kimsin, eşkıya mısın? Nereye gönderiyorsun?" dedi.

CNN Türk'te Taraf Bölge programı organize eden Ahmet Hakan, dün gece Hürriyet gazetesine taşlı saldırıda bulunan gruba isyan etti. Saldırganların arasında bulunan ve tehditler savuran AKP milletvekili Abdurrahim Boynukalın'a da sert çıkan Hakan, 'Sözleriyle bir Hürriyet camiasını hedef aldı, hedef gösterdi ve dedi ki seçimden sonra Hürriyet gazetesi olmayacak!. Ne demek bu! Sen kimsin ya!, Eşkiya mısın?' dedi.

"BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

Programda Hürriyet'e yapılan saldırı tartışılırken Ahmet Hakan, AKP'li vekilin tehditlerini hatırlattı. Meclis çatısı altına giren bir vekilin bir saldırıya öncülük etmesinin ne kadar vahim olduğunu anlatan Hakan, 'Hürriyet Gazetesi binasına, bir milletvekili öncülüğünde, başında milletvekili var, Tük siyasi hayatında böyle bir şey görmedim. Bir milletvekili arkasına 200-300 adam toplayıp taşlı sopalı saldırının başkanlığını yapamaz efendim.' sözleriyle sitem etti.

"SEN KİMSİN, EŞKİYA MISIN?"

Programın konukları da saldırıyı kınarken Ahmet Hakan sözlerini şöyle sürdürdü: O milletvekili hiç de öyle demokratik bir tepki falan göstermedi. Sözleriyle bir Hürriyet camiasını hedef aldı, hedef gösterdi ve dedi ki seçimden sonra Hürriyet gazetesi olmayacak!. Ne demek bu! Sen kimsin ya!, Eşkiya mısın?