BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.439,33
HABER /  MEDYA

Ahmet Dursun Survivor'dan neden ayrıldı?

Survivor'da kim elendi derken Ahmet Dursun aldığı kararla şoke etti. Ahmet Dursun Survivor All Star'dan ayrıldı. Peki Ahmet Dursun niye gitti işte yanıtı.

Abone ol

Survivor All Star 2015 kadrosunda yer alan Ahmet Dursun , son bölümde 'kim elendi' sorusunun yanıtı beklenirken aldığı kararla herkesi şoke etti. Ahmet Dursun Survivor'dan ayrıldığını açıkladı. Ahmet Dursun'un bu kararını Acun Ilıcalı 'Survivor'da çok önemli gelişme' diyerek duyurdu.

Ahmet Dursun haftasonu dokunulmazlık oyununu kazanmış ve elemeden kurtulmuştu. Ünlüler takımında Merve Oflaz elenmek üzere yazılmıştı. Merve Oflaz'ın elenmesini isteyen de Ahmet Dursun ve Pascal Nouma olmuştu. Haliyle dün akşam Ahmet Dursun'un Survivor'dan ayrıldığını açıklaması herkes için çok beklenmedik oldu.

AHMET DURSUN NEDEN AYRILDI?
ahmet-dursun-survivor-all-star-2015.jpgAhmet Dursun 'un Survivor adasından ayrılma gerekçesine gelecek olursak. Bunu Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı'nın beyanına göre Ahmet Dursun mide rahatsızlığı çekiyordu. Dün doktor kontrolüne giden Ahmet Dursun şoke eden bir rapor aldı. Doktor kontrolünde Ahmet Dursun'un midesinde sorun çıktı. Bunun için Ahmet Dursun'un düzenli bir şekilde beslenmesi ve belirli aralıklarla yemek yemesi gerekiyordu. Bu doktor raporu sebebiyle Ahmet Dursun 'un Survivor'dan ayrılması şart oldu.
merve-oflaz-ahmet-dursun-karari.jpgAcun Ilıcalı kararı açıkladığında herkes şoke olurken Merve Oflaz hem şaşırdı hem de elemeden kurtulduğu için derin bir nefes aldı. Acun Ilıcalı 'Survivor kuralları gereği hiçbir yarışmacıya yemek verilmediği için Ahmet Dursun'un adadan ayrılması gerekiyor' diyerek kararı ilan etti.



SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? AHMET DURSUN GİTTİ ŞİMDİ NE OLACAK?