BIST 10.471
DOLAR 32,84
EURO 35,21
ALTIN 2.441,46
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Çakara ilginç öneri

'Fenerbahçe turu geçsin bikini giyeceğim' diyen Ahmet Çakar'a ilginç bir öneri daha geldi.

Abone ol

Show TV'deki Altıpas programında "Fener, Sevilla'da turu geçsin bikini giyerim" diyerek Fenerbahçe'ye şans tanımayan futbol yorumcusu Ahmet Çakar'a mayo konusunda en ilginç teklif Haşema'dan geldi.

Haşema'nın teklifi, mayo firmalarının pragmatik tekliflerinin ötesinde, Ahmet Çakar'ı düştüğü müşkül durumdan kurtaracak bir nitelik taşıyor.

"Haşema giy, kurtul" diyen Haşema'nın sahibi Mehmet Şahin, böylelikle Çakar'ın hem vermiş olduğu sözde duracağını hem de bikini gibi erkeği rencide edecek kıyafeti giymekten kurtulacağını söyledi.

40 DEĞNEK ÖRNEĞİ

Yılda 150 bin dolar reklam harcaması yaptıklarını belirten HAŞEMA'nın sahibi Şahin, Çakar'a önerisini benzer bir şekilde iddiaya girerek kaybeden bir işadamından verdiği örnekle destekledi. Bir işadamının iddiaya girdiğini ve kaybetmesi halinde 40 değnek sopa yemeyi kabul ettiğini anlatan Şahin, "40 değneği 40 defa yemek yerine birleştirilmiş 40 değneği bir defa yiyerek kurtulan adam gibi Çakar'a da HAŞEMA giydirerek rezil olmaktan kurtaralım" dedi.

Ahmet Çakar'ın düştüğü durum, Fenerbahçeli taraftarlar kadar mayo üreticilerini de sevindirdi. Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Sevilla'yı penaltı atışları sonucunda Fenerbahçe'nin yenmesi üzerine harekete geçen mayo üreticileri, işlere hareket kazandırmak için Ahmet Çakar'a sponsorluk sırasına girdiler.