BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Çakar bikini beğenmiş

Ahmet Çakar bikini iddiasından sonra ilk kez bu kadar net konuştu. Ailesi o fotoğraflara ne dedi? Kendi ne hissetti?

Abone ol

Tarih 4 Mart 2008. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla karşında tur atlamaya çalışıyor. Maç penaltılara kalıyor ve kaleci Volkan’ın üç kurtarışıyla Fenerbahçe İspanya’dan çeyrek finale kalarak dönüyor.

O günden beri Türkiye en az Fenerbahçe’nin başarısı kadar Ahmet Çakar‘ı konuşuyor. Sebebi malum, maçtan iki gün önce Show TV’de yayımlanan “6 Pas” programında “Fenerbahçe Sevilla’yı yenerse bikini giyerim” demişti Çakar. Maçın ertesi günü bütün gazeteler FB’nin zaferi kadar bu iddiadan söz etti, herkes birbirine fotomontajla yapılmış bikinili Ahmet Çakar fotoğrafları göndermeye başladı.

Çakar, maçın ertesi günü gazeteleri açtığında gördüğü manzara karşısında neler hissettiğini anlattı. Eşi ve kızları gazete manşetlerini nasıl yorumladı? İşte Çakar ailesinin bikinili fotoğraflara verdiği tepki... 

TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURDU

Bikini konusuna çok sakin yaklaşan Çakar, "E daha ne yapacaktım. Yapılmış bir espri bu, taahhüt değil ki. Soyunma odasında yapılmış bir espri, Türkiye’nin gündemine oturdu, boy boy bikinili fotoğraflar bastılar"

Bikini giyerim iddiasının ne boyutta olduğunu açıklayan Çakar,  "Çoluk çocuk sahibi bir erkeğin bikini giymesi ne kadar imkansızsa, Fenerbahçe’nin Sevilla’yı yenmesi o kadar imkansıza yakın demek istedim."

AHMET HOCA BİKİNİ GİYSENE

Ahmet Çakar, maç bitiminde bütün Fenerbahçeliler gibi çok sevindiğini dile getirdi, "Benim hanım Fenerbahçelidir, çok sevindik birlikte. Sonra gittim yattım, sabah bir kalktım ki yüz binlerce kişi “Ahmet hoca bikini giysene” diye bağırıyor.

HANGİSİ YAKIŞMIŞ DİYE BAKTIM

Ertesi gün gördüğü manzara karşısında çok şaşırdığını söyleyen Ahmet Çakar, bikinili fotoğraflara da çok güldüğünü açıklayarak sözlerini şöyle sürdürdü, "Bikinili fotoğraflara çok güldüm, hatta baktım hangisi yakışmış diye... Benden çok eşimin ve kızlarımın canı sıkıldı bu fotoğraflara... Bir-iki gün “Ya baba bu ne” filan dediler, geçti. Asıl hanımla problem yaşadık biraz. Dedim ki, bunu bir hata olarak görüyorsan bu bir iş kazası. Ben bugün dünyaca ünlü bir beyin cerrahı olarak bir kişinin ölümüne neden olabilirdim. Bu ağır bir suç. Ama bu bir espri... Makara yaptık, Türk basını da makarayla cevap verdi. Ne mutlu bana ki esprim insanları güldürdü."

Sevilla ile oynanan rövanş maçındaki Fenerbahçe hakkında neler düşündüğünü anlatan Çakar, Volkan'ın topun ağzındayken kendini kurtardığını söyledi.

"Sevilla’da şanssızlığına rağmen iyi oynayarak tur atladı. O maçtan bir tek ders çıktı. Volkan için konuşuyorum, yediği iki golden sonra maç öyle bitseydi Fenerbahçe’den kovarlardı. Oysa ki şimdi 100 yaşına da gelse Sevilla panteri olarak anılacak. Bir üçüncü gol yese bitmişti her şey, Volkan topun ağzındaydı.

(Milliyet)