BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ahlat'ta ulaşıma teknolojik takip

Bitlis'in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren minibüsçüler kooperatifi, araçların harekat noktalarını mobese kameralarla takip edecek.

Abone ol

Bitlis'in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren minibüsçüler kooperatifi, araçların harekat noktalarını mobese kameralarla takip ederek şehir içi ulaşımda aksamalara meydan tanımıyor.

Ahlat'ta faaliyet gösteren Sınırlı Sorumlu 28 Nolu Şehir İçi Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Halil Süleymanoğlu, amaçlarının ilkeli bir kooperatif anlayışı ile halka kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirtti. İlçenin yerleşim olarak geniş bir alanı kapsadığını, bundan dolayı şehir içi minibüslerin takibinin zor olduğunu anlatan Süleymanoğlu "Biz de 3 önemli hareket noktamıza mobese kamera yerleştirdik. Minibüslerin kalkış saatlerini merkezden takip ediyoruz. Olası aksaklıkları hemen görerek müdahale ediyoruz. Hareket noktalarındaki aşırı yığılmaları gördüğümüzde hemen ek minibüs devreye sokuyoruz. Duraklardaki yolcu yığılmalarını önlüyoruz. Aşırı beklemelerde ek minibüs seferi düzenliyoruz. Bu sistemle zaten özverili çalışan arkadaşlarımızın performansı daha da artırdı. Hizmette kalite arttı. Amacımız sağlı ulaşıma teklolojik çözümle kavuşmak" dedi.