BIST 10.223
DOLAR 32,34
EURO 34,90
ALTIN 2.389,93
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Arnavutköy'ün kick boks başarısı

Arnavutköy Belediyesi Kick Boks takımı sporcularından Emrah Ögüt Avusturya'dan madalya ile döndü.

Abone ol

Arnavutköy Belediye Kicks Boks Takımı sporcularından Emrah Öğüt, Avusturya'da yapılan dünya şampiyonasından bronz madalya ile döndü.

Arnavutköy Belediyesi spora yaptığı yatırımların meyvesini görüyor. Belediye, yaz ve kış spor okulları projesiyle binlerce çocuğa ücretsiz olarak spor eğitimi alma imkanı sağladı. Belediye, hemen hemen bütün spor branşlarına destek olurken, Kicks Boks takımı da kurmayı ihmal etmedi. Belediyeye ait kapalı yüzme ve spor salonunda bir fitness salonu da hizmete girdi.

RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Arnavutköy Belediyesi Kicks Boks Takımı sporcularından Emrah Öğüt aynı zamanda milli takım sporcusu. Milli takımla birlikte katıldığı Avusturya Kicks Boks Turnuvası'ndan 3'üncülükle dönen Emrah Öğüt, hocalarıyla birlikte çalışmalarını hızlandırarak çok daha büyük başarılara imza atmak istediğini ifade etti.

Daha önce de sekiz kez Türkiye şampiyonluğu bulunan başarılı milli sporcunun dünya şampiyonalarında da başarılı sonuçlara imza attı.

60 kiloda Türkiye'yi ve Arnavutköy Belediyesi'ni temsil eden Emrah Öğüt, çok küçük yaştan itibaren sporla ilgilenmeye başladığını, ailelerin çocuklarını spordan uzak tutmamaları gerektiğini ifade ediyor. 25 yaşındaki milli sporcu, kicks boks için yaşının genç olduğunu, daha çok çalışarak daha büyük başarılara imza atmak istediğini de dile getirdi.