BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,68
ALTIN 2.411,45
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ahlat'ta futbol turnuvası sona erdi

Ahlat İlçe Belediyesi ile Ahlatspor işbirliğinde düzenlenen ve geçen ay başlayan halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Abone ol

Turnuva sonucunda Öz Arenaspor ile Karayollarıspor gruplarında şampiyon oldular.


Turnuva bir özel halı sahada Ahlat Belediyesi ve Ahlatspor iş birliğince düzenlendi. İki gurup halinde düzenlenen turnuvaya kamu kurum ve kuruluşları ile mahalle ve köy takımlarından 12'şer takım katıldı. Turnuvaya katılan 24 takım A ve B olmak üzere 2 grup şeklinde puan usulü oynandı. Müsabakalar vatandaşların yanı sıra kurum amirleri de ilgi ve heyecanla izledi. Final Maçı müsabakalarını Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, Cumhuriyet savcılarından Kemal Köçer ile Volkan Altun, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hasan Taner Özbey, Emniyet Müdürü Ramazan Engin Öztürk ve İlçe Spor Müdürü Mazlum Koca katıldı.


Turnuvanın ilk final maçı, mahalle ve köy takımlarından Öz Arenaspor ve Yeni Köprü Köyü takımları arasında oynandı. Oldukça çekişmeli geçen final maçının normal süresi 2-2 berabere bitince penaltılara gidildi. Penaltılarda Yeni Köprü Köyü takımını 3-1 yenen Öz Arenaspor birinci oldu. Resmi kurum ve kuruluşlar arasındaki final müsabakasında ise Tapu Kadastro takımını 8-5 yenen Karayolları takımı birinci oldu. Belediye ve Jandarma futbol takımları ise turnuvanın en centilmen takımları seçildi. Dereceye giren takımlara kupaları kurum amirleri tarafından verildi.
Kupa töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan A. Mümtaz Çoban, turnuvaya katılan bütün takımların centilmence mücadelelerinden dolayı kutlayarak spor ve önemine değindi.