BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,74
ALTIN 2.506,53
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Ahenk İstanbul'dan ev sahibi olma fırsatı

Ahenk İstanbul'da 2+1 daireler 218 bin liradan başlıyan fiyatlarla.

Abone ol

Emin Grubu kuruluşu olan Eminevim, 2005 yılından bu yana on binlerce ailenin ev ihtiyacını kendine özgü sistemiyle karşılamaktadır.

İnsanımız Eminevim'in faizsiz sistemiyle isteği yerden beğendiği herhangi bir evi alabilmektedir. Eminevim, ülkemizde Ev sahibi olmanın en kolay yolu olma özelliğini taşımasının yanında İnşaat sektöründe de önemli adımlar atıp, Konut, Fabrika ve işyeri üretip, gelecek adına önemli yatırımlar yapmıştır.

Eminevim tarafından inşasına başlanılan Ahenk İstanbul Beylikdüzü'nün en gözde yeri olan Gürpınar'da konumlandırılmıştır.

1+1, 1+1 Dubleks, 2+1, 2+1 Dubleks, 3+1,3+1 dubleks, 4+1 dubleks, 5+1 dubleks konutlardan oluşan projede konutların büyüklükleri 69 metrekareden başlayıp 289 metrekareye kadar yükseliyor.

Ahenk İstanbul'da;

1+1 daireler 140 bin liradan,

2+1 daireler 218 bin liradan başlıyor.

Ahenk İstanbul'da havuz keyfini doya doya yaşamanız için bay ve bayanlara ayrı iki kapalı ve yarı olimpik havuzun yanında çocuklar için de Kapalı Havuz bulunmaktadır. Baylara ait yarı olimpik kapalı havuzun yaz aylarında üzeri açılabilmektedir.

Yaşadığınız yerde olması gereken en önemli özelliklerden biri şüphesiz güvenliktir. Ahenk İstanbul'da ailenizi ve evinizi güvende hissedebilmeniz için bütün detayları düşündük. Kapalı devre Güvenlik sistemi, özel Güvenlik ve akıllı giriş sistemiyle burada güvendesiniz.

Ahenk İstanbul'un tamamı kapalı otoparkında her daireye özel bir alan bulunmaktadır. Dairenizden otoparka, otoparktan dairenize asansörle Ulaşım sağlanmaktadır. Havalandırma sistemi ve daha pek çok özelliğiyle Ahenk İstanbul'un otoparkı hizmetinizde.

Ahenk İstanbul İletişim :

Web : www.eminevimahenk.com

Tel : 0212 855 85 55