BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,68
ALTIN 2.411,45
HABER /  DÜNYA

DÜNYACA ÜNLÜ SOLİST MİKE TRAMP KONSER VERDİ

Rock müziğinin en önemli gruplarından White Lion’un solisti Mike Tramp, Ankara’da konser verdi. <br/>Son çıkardığı albümü tanıtmak amacıyla ...

Abone ol

Rock müziğinin en önemli gruplarından White Lion’un solisti Mike Tramp, Ankara’da konser verdi.
Son çıkardığı albümü tanıtmak amacıyla Türkiye’ye gelen Tramp, Diyarbakır, Antakya, Samsun ve Ankara’da konser verdi. Son konserini Ankara Kızılay’da veren Tramp İHA’nın sorularını cevapladı. Tramp, müzisyen olmanın en güzel özelliklerinden birinin rock’n roll gözünden dünyayı görmek olduğunu dile getirerek, Türkiye’ye her zaman gelmek ve toplumun bir parçası olmak istediğini söyledi. Tramp, bireysel müzik yapmanın kendisini tatmin edip etmediği sorusu üzerine, grup ile birlikte çalmayı özlediğini belirtti. Tramp, “Akustik bir albüm çıkardım. Benim nereden geldiğimi gösteriyor” ifadelerini kullandı.
Tramp, mütevazi olmasıyla ilgili olarak, 37 yılda çok değişik şeyler yaşadığını ve White Lion bu süreçte Amerika’da başarılı olduğunu ifade etti. Tramp, “White Lion hayatımda bir adımdır. Bugünlerde mutluyum ki, White Lion’ın solisti ve kurucusuydum” şeklinde konuştu.
Tramp, en sevdiği Türk yemeğinin hangisi olduğu sorusuna, ‘Çay’ cevabını verdi. Tramp, “Çok değişik tatlar var. Türkiye’de kuzeye gittiğinizde farklı, güneye gittiğinizde farklı tatlar görüyorsunuz. Bulunduğum ülkedeki farklı yemekleri tadarım” diye konuştu.
Dünyaca ünlü starlar gibi büyük şehirlerde neden konser vermediği sorusuna Tramp, “Beni temsil eden felsefe. Özgür doğdum. İnsanlarla bir arada olduğum zaman mutluyum. Yaşadığınızı hissetmeniz için tarihi yerlere gidip, insanlarla bir arada olmanız gerekiyor. Bu bir işten çok bir yaşam biçimi haline geliyor. Yarın ne olacağını bilmiyorsunuz, bu da heyecan veriyor” karşılığını verdi.
(İHA)