BIST 9.759
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.418,78
HABER /  POLİTİKA  /  HDP

Ağrı'da logo tartışması kimyaları bozdu

HDP’li Sakık temel atma töreninde “Niye belediye logoso yok. Vücut kimyam bozuldu” diye tepki gösterdi. Vali Işın da aynı ifadeyle yanıt verdi

Abone ol

Ağrı’da ’Şehir Ormanı’ temel atma töreninde belediye ile valilik arasında ’logo’ tartışması çıktı. Konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan Belediye Başkanı Sırrı Sakık, tören alanındaki tanıtım panolarında sadece Ağrı Valiliği, Orman Genel Müdürlüğü ve SERKA’nın logosunun yer almasına tepki gösterdi.

Sakık, “Bakın logolarda Ağrı Belediyesi yok. Zaten bütün kavgalarda bu topraklarda yok hükmünde saydığınız için olur. Bizi yok hükmünde kimsenin saymasına müsaade etmeyiz. Burada emeğimiz, çabamız var. Geldim gördüm, yaralı oldum. Kimyam bozuldu. Sayın valimle görüşüp sitemlerimi ilettim. Keşke bu noktada olmasaydık” diye konuştu.

KONULMASI SÖYLEDİM

Vali Musa Işın ise, Sakık’a tören öncesinde konuyu açıkladığını söyledi. Işın, “Biz her geldiğimizde burada politik konuşmalar yaparsak, ben vali olarak size cevap vermek zorunda kalmayayım. Buna gerek de yok. Burada herkesin katkısı var. Ben şimdi kalkıp da burada aynı tonla, aynı üslupla size cevap verirsem burada hepimizin vücut kimyası bozulur. Çok özür diliyorum hepinizden, benim gerçekten vücut kimyam bozuldu. Titriyorum şu anda, buna gerek yoktu. Bende mi aynı dille konuşayım? Bakın ben size söyledim. Burada ne valiliğin ne belediyenin parası yok. Ama ben oraya belediyenin logosunun da konulmasını söyledim. Çünkü burada alt yapıda sizinde katkınız olacak. Belediye Başkanlığımızın da logosunu oraya koyacağım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından törene katılanlar butona basarak ’Şehir Ormanı’nın temelini attı.