BIST 8.736
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.240,27
HABER /  GÜNCEL

Ağrı İmsakiye 2018 iftar sahur imsak vakti ezan saati

AĞRI diyanet 2018 yılı imsakiyesinde iftar saati ve imsak sahur vakitleri gün gün listelendi. Ağrı sabah ve akşam ezanı saatleri de bu imsakiyede yer alıyor. İşte 2018 yılı Ağrı imsakiyesi ve iftar imsak vakitleri;

Abone ol

Diyanet İşleri Başkanlığı tüm illerin Ramazan ayı imsakiyesini yayınladı. Ağrı 2018 diyanet imsakiyesinde iftar saatleri ile birlikte sahur imsak vakti ile sabah ve akşam ezanı saatleri de bulunuyor. İmsakiye 2018 Ağrı takvimine göre bu yıl oruçlu olunacak süre 16 saati aşacak. Ramazan ayının ilk gününden itibaren Ağrı için iftar saati her gün biraz daha geriye gidecek. Ağrı ilinde en uzun oruç Ramazan'ın son günü olan 14 Haziran'da tutulacak. Peki bugün Ağrı 'da iftar saat kaçta açılacak imsak vakti ne zaman girecek? 30 günlük diyanetin Ağrı ramazan imsakiyesinde ezan saatlerini de bulabilirsiniz.

Erzincan İmsakiye 2018 Diyanet sahur - iftar ezan saatleri

İmsak vakti nedir sahur saatlerine dikkat! : Sahur vakti imsak ile biter. Diyanetin yayınladığı 2018 İmsakiyesi'ne göre ilinizde imsak vakti girdiği an oruç tutmak için yeme içmeyi kesmelisiniz. Oruç tutan bir çok kişi ramazanın birinci günü bunu karıştırmakta. Sahur vakti, sabah ezanı okunmadan önce bitmektedir. Sahur vaktinin ne zaman bittiğini öğrenmek için takvim ya da imsakiyelerde yazan imsak olarak geçen kısma bakmanız gerekir.

İLİNİZİN 2018 YILI İMSAKİYESİ İÇİN TIKLAYIN

Kadir Gecesi ne zaman? : Ramazan ayının 27. gecesi olan Kadir gecesi bu yıl, 10 Haziran Pazar gününe denk geliyor.

Ramazan Bayramı ne zaman? : Ramazan ayı 14 Haziran'da bitecek. Ramazan bayramının ilk günü 15 Haziran cumaya denk geldiğinden bu yıl bayram tatili 3 günle sınırla kalacak.