BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.377,84
HABER /  GÜNCEL

Ağlatan Dans yayın için gün sayıyor

Başrollerini Kıvanç Kasabalı ve Öykü Çelik’in paylaştığı ‘’Ağlatan Dans’’ için geri sayım başladı. Bir Çerkes delikanlısı ile Türk kızının a...

Abone ol

Başrollerini Kıvanç Kasabalı ve Öykü Çelik’in paylaştığı ‘’Ağlatan Dans’’ için geri sayım başladı. Bir Çerkes delikanlısı ile Türk kızının aşkının konu edildiği dizinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı.
Kısa bir süre sonra Show Tv ekranlarında yayına başlayacak olan "Ağlatan Dans", Kafkas halklarına ait meşhur bir ezgi olan "Ağlatan Kafe"den esinlenerek, Kaf Dağı’nın eteklerinde yaşanan bir aşk hikayesini konu ediniyor.

ÇERKES-TÜRK AŞKI
Yasemin Nak’ın hikayesini kaleme aldığı dizide, Öykü Çelik bir Türk kızı, Kıvanç Kasabalı’ysa bir Çerkes erkeğini canlandırıyor.
Çekimleri Çanakkale’de gerçekleşen dizinin yapımcılığını Joy Pr üstlendi. Mayıs ayının ilk haftalarında yayınlanmaya başlaması beklenilen dizide Çelik ve Kasabalı’ya Arsen Gürzap, Cem Kurtoğlu, Levent Tülek, Suavi Eren, Ümit Yesin, Nihat İleri, Fırat Şahin, Burcu Sülüm, Muhammet Ali Kılıç, Burçin Yıldırım, Murat Çağlar ve Cem Sultan Karabulut eşlik ediyor.
(İHA)