BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Ağla Sakarya ağla!

Futbol dünyasına çok sayıda yıldız kazandırmasıyla biliniyordu. Oysa iki sene öncesinde süper ligdeydiler

Abone ol

Sakarya deplasmanda Kasımpaşa’yı yenmesine rağmen aynı puandaki Samsun’un ikili averajda gerisinde kalınca Bank Asya 1. Lig’e veda etti. Güngören de Bolu’ya kaybedip küme düştü.

İki sezon önce Süper Lig'de mücadele eden Sakaryaspor dün Bank Asya 1. Lig'e hüzünlü bir şekilde veda etti. Deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup eden yeşil- siyahlı ekip, aynı puana ulaştığı Samsunspor'un ikili averajda gerisinde kalınca TFF 2. Lig'e düştü. Sakaryaspor'un tek golünü 62. dakikada Okan Koç kaydetti.

90 dakika sonunda Samsun'dan gelen haberle yıkılan Sakaryasporlu futbolcular, sahada büyük üzüntü yaşadılar. Ateş hattındaki bir diğer takım Güngören Belediyespor da deplasmanda Boluspor'a 3-1 mağlup olunca küme düştü. Bolu'nun gollerini Ayket, Sezer ve Edim kaydederken, Güngören Belediye'nin tek golü Mustafa'dan geldi.

GİRESUN, SAMSUN, ERCİYES YIRTTI
Geçtiğimiz hafta küme düşmeyi garantilenen Malatyaspor'u deplasmanda Faruk Özkan'ın golüyle 1-0 deviren Giresunspor ise kurtardı. Evinde ağırladığı Adanaspor ile 1-1 berabere kalarak puanını 39'a yükselten ve Sakarya'ya ikili averajda üstünlük kuran Samsunspor da ligde kalmayı başardı. Kırmızı-beyazlıların golünü Burhan, Adana'nın golünü ise Fevzi attı. Kırmızı çizgideki Kayseri Erciyes ise Altay'ı deplasmanda 3-1 mağlup ederek hanesine altın değerinde üç puan yazdırdı ve gelecek sezon da Bank Asya 1. Lig'de mücadele etme şansı yakaladı. Erciyes'i ligde tutan goller Bikoko, Köksal ve Kenan'ın ayağından geldi. Altay'ın tek golünü ise Molina kaydetti.