BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,07
ALTIN 2.465,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ağar Haymana'da coşkuyla karşılandı

Ağar, belediye tarafından yaptırılan içme suyu tesisinin açılışı için geldiği Ankara`nın Haymana ilçesinde sevgilerle karşılandı.

Abone ol

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, `934 yıldır bu toprakları yeri geldiğinde kanlarıyla koruyan insanlar arasında ayrılık çıkarmaya çalışanların karşısında Mehmet Ağar vardır, DYP vardır` dedi.

Hükümetin görevi

Ağar, belediye tarafından yaptırılan içme suyu tesisinin açılışı için geldiği Ankara`nın Haymana ilçesinde sevgilerle karşılandı. Tesiste okunan duanın ardından konuşma yapan Ağar, şöyle devam etti: `Biz Türkiye`deki her insanı anasının karnından çıktığı gibi bir ve eşit görüyoruz. 934 yıldır alınteriyle gözyaşıyla yeri geldiğinde bu toprakları kanıyla koruyan insanlar arasında ayrılık çıkarmaya çalışanların karşısında Mehmet Ağar, DYP vardır. Bizim terörle mücadeledeki kararlılığımızı herkes çok iyi bilir. Gençlerimizi terör batağına düşürmeyecek şekilde hayata hazırlamak da hükümetin görevidir. Eğitim, sağlık programlarıyla bu insanların bataklığın pençesine düşmesi engellenmelidir`