BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,59
ALTIN 2.415,95
HABER /  GÜNCEL

Ağaoğlu'ndan özel fırsatlar

Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar. “Ağaoğlu My World Ataşehir” projesinden ev sahibi olmak isteyenler için faizler yeni imkanlar.

Abone ol

Ağaoğlu Şirketler Grubu, T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi iştiraki Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. öncülüğünde yürüttüğü ve büyük ilgi gören ‘My World’ projesi için, Garanti Bankası, İş Bankası ve Vakıfbank ile çok özel bir işbirliği gerçekleştirdi.

İstanbul’un gözde bölgesi Ataşehir’de hayata geçirilen Türkiye’nin en büyük ve en iddialı projesi ‘My World’den ev sahibi olmak isteyenler, 240 aya kadar (20 yıl) %1.20 faiz oranı ile uzun vadede geri ödeme kolaylığından yararlanacaklar.

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Garanti Bankası, İş Bankası ve Vakıfbank işbirliğiyle hayata geçirdiği bu avantajlı kredi uygulaması, mortgage sisteminden önce tüketicilerin beklentilerini karşılayacak en düşük faiz oranlı ve en uzun vadeli konut kredisi olarak öne çıkıyor.

Temmuz ve Ağustos aylarında My Country ve My Town’dan ev sahibi olmak isteyenlere özel bir uygulama gerçekleştiren Ağaoğlu Şirketler Grubu, şimdi de My World Ataşehir’den ev sahibi olmak isteyenlere bu büyük fırsatı sunuyor.

Konutun ötesinde, bir yaşam biçimi sunan Ağaoğlu Şirketler Grubu, sektörde 24 yılını tamamladı. Kendine özgü konut sistemleri ile nitelikli konut üretiminde yeni bir dönem başlatan Ağaoğlu, hizmet ve kalite anlayışı ile çok kısa bir sürede Türkiye'nin önde gelen konut ve turizm şirketleri arasında saygın bir yer elde etti. Bini aşkın çalışanıyla, inşaat, turizm ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren ve üç ayrı şirketi bünyesinde bulunduran Ağaoğlu Şirketler Grubu; birbirinden kaliteli yaşam alanları yaratan nitelikli projelere imza atmaktadır. Bugüne kadar 1 milyon metrekareyi aşan binlerce konut ve villa, oteller, tatil köyleri ve sosyal kulüpler inşa eden Ağaoğlu Şirketler Grubu, faaliyet gösterdiği sektörlerde öncü ve lider olmanın sorumluluğuyla hareket etmektedir. Ağaoğlu'nun birbirinden değerli konut projeleri arasında My Country, My Town, My Dream, My Village, My Home ve My City bulunmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için : Aslı Özkan
Mercek Basın ve Halkla İlişkiler
E-mail : asli@mercekpr.com  
Tel : (0212) 274 30 70
Fax : (0212) 275 46 25
www.mercekpr.com