BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.437,80
HABER /  DÜNYA

Ağaoğlu’ndan Gezi yorumu

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Gezi Parkı olayları ve gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.<br/>TGRT Haber’...

Abone ol

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Gezi Parkı olayları ve gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.
TGRT Haber’de Basın Odası programına katılan Ağaoğlu, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili, “İnsanların doğaya sahip çıkması ve demokratik tepkilerini ortaya koyması son derece olumlu. Ama insanlar yanlış yönlendirildi. Mesele, ağaçların kaldırılması değildi. Olay sosyal medyada çok çarpıtıldı.Aynı şeyi biz Maslak 1453’te de yaşadık.Temiz duygular provoke edildi” diye konuştu.
Türkiye yakaladığı siyasi istikrarla ekonomik olarak atılım yaptığı belirten Ağaoğlu, “Türkiye’nin bölgesel güç olmasını istemeyen birçok devlet var” dedi.

BAŞBAKAN’LA ARASINDA GEÇEN DİYALOG
Başbakan’la arasında geçen diyalogu anlatan Ağaoğlu, “ Bir gün büyük oğlumu Başbakan’la tanıştırırken , Başbakan sordu ; ‘Kaç çocuk var ? ‘Üç çocuk efendim’ dedim. Başbakan Erdoğan , ‘Ben minimum 3 çocuk demiştim’ dedi. Ben de ,’Tamam efendim, çalışacağım’ dedim” ifadelerini kullandı.
1980 yılından beri teknolojiye yatırım yaptıklarını söyleyen Ağaoğlu, “Bilgisayarı en önce kullanan firma biziz. Ama ben hiçbir zaman odama bilgisayar koymadım. Telefonumdan mesaj bile çekmedim” şeklinde konuştu.
(İHA)