BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.422,28
HABER /  MAGAZİN

Ağaoğlu altın cep telefonuyla şaşırttı...

Siyaset Meydanı'na konuk olan ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, altın kaplama cep telefonu ile stüdyoda ilgi odağı oldu...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM (ÖZEL İÇERİK)

Son günlerin medyada en çok yer bulan iş adamlarından olan Ali Ağaoğlu bu kez Siyaset Meydanı'na damgasını vurdu. SKY Turk ekranında Sosyal Medya konulu oturuma katılan Ağaoğlu'nun altın kaplama cep telefonu programda ilgi oldağı oldu.

Sosyal medyada aktif bir kullanıcı olmadığını belirten ünlü iş adamı cep telefonunu da sadece aramalar için kullandığını sms bile atmadığını söyledi. Ali Kırca'nın "dar gelirliler bile en gelişmiş telefonu çıkar çıkmaz hemen alır. Ama sizin gibileri ben çok gördüm. Fotoğraf bile çekemeyen cep telefonu kullanmaya devam ederler. Neden bu? Tasarruf amaçlı mı?" diye sormasıyla stüdyoda ilginç anlar yaşandıAğaoğlu, "Ama ucuz demedim, fotoğraf çekmiyor ama ucuz değil"dedikten sonra kulisten telefonun getirilmesini söyledi.

Altın kaplama telefon stüdyoda büyük ilgi toplarken Ali Ağaoğlu inşaat işinde çalıştığını ve sağlam ürünler kullanmak zorunda olduğunu söyledi. Elif Dağdeviren telefonu aldıktan sonra "hayatta vermem" derken Berna Laçin ise "bana para bile verseniz bu telefonu kullanmam" dedi.