BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Ağabeyinin düğününde ters takla atınca...

Sivas'ta ağabeyinin düğününde kendini müziğin ritmine kaptırarak oynarken ters takla atan 21 yaşındaki Nuri Çetin yüzüstü yere çakıldı. Hastaneye kaldırılan gencin açılan kaşına 22 dikiş atıldı.

Abone ol

Sivas'ta kent merkezindeki düğün salonunda ters takla atan bir kişi yüzüstü yere düştü.

YÜZÜSTÜ YERE DÜŞTÜ

Fırında çalışan Nuri Çetin, ağabeyi Emre Çetin'in düğününde dans etmeye başladı. Hareketli müziğin ritmi ile kendinden geçen genç ters takla attı. Arkadaşlarının ısrarı ile ikinci kez aynı hareketi deneyen genç dengesini kaybetmesi sonucu yüzüstü yere düştü.

YERE ÇAKILDI, KAŞINA 22 DİKİŞ ATILDI

Çetin'in sert bir şekilde yere düşmenin etkisi ile sol kaşı açıldı. Bu sırada Çetin'in yere düşmesi düğüne katılan biri tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Hareketsiz halde yerde kalan Nuri Çetin için olay yerine akrabaları tarafından ambulans çağrıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulans ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Çetin'in açılan kaşına 22 dikiş atıldı.

''BİRAZ ŞOV YAPAYIM DEDİM''

Ağabeyinin düğününde çalan hareketli müzik ile kendini tutamadığını ve dans etmeye başladığını söyleyen Nuri Çetin, "Hareketli müzik çalmaya başladı. Ben de kendimi tutamadım. Ortaya çıktıp oynamaya başladım. O anda hızımı alamayıp, biraz şov yapayım dedim. Ters takla attım. Dengemi kaybedip yüzümün üzerine düştüm. Daha sonra hastaneye gittik. Kaşıma 22 tane dikiş attılar. Düğünlerde böyle tehlikeli hareketler yapmayalım. Sonuç böyle oluyor. Gençler böyle hareketler yapmasınlar. Bunlar tehlikeli hareketler. Boyun falan kırılabilir, felç kalınabilir. Ben çok şükür ucuz atlattım" dedi.