BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Afrin'den acı haber! Binbaşı şehit oldu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de teröristlerle çarpışırken 15 Mart günü yaralanan Piyade Binbaşı Mithat Dunca tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Piyade Binbaşı Mithat Dunca tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda 15 Mart günü yaralandıktan sonra Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Piyade Binbaşı Mithat Dunca kurtarılamayarak şehit oldu.

EVLİ VE BİR ÇOCUK BABASIYDI

Dunca'nın acı haberi Eskişehir Büyükdere Mahallesi'nde oturan yakınlarına verildi. Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Kalabak köyü nüfusuna kayıtlı olan şehidin evli ve 1 çocuk babası olduğu belirtildi.

Evli 1 kız çocuğu babası olan Mithat Dunca’nın şehit haberini askeri yetkililer Eskişehir’in Büyükdere Mahallesi Uslular Sokak’ta oturan baba Kazım Dunca ile anne Hesna Dunca’ya verdi.

Dunca çiftinin oturduğu tek katlı evin önüne ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Odunpazarı Kaymakamlığı evin önüne taziye çadırı kurdu, bir 112 ambulansı da evin yakınında hazır bekletildi.

Evde din görevlisi tarafından okunan duanın sesi hoparlörle dışarıya verildi. Şehit Binbaşı Mithat Dunca’nın cenazesi, yarın Eskişehir’deki Reşadiye Camii’nde kılınacak ikindi namazından sonra Vişnelik Hava Şehitliği’nde toprağa verilecek.