BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.422,96
HABER /  GÜNCEL

Afrin havadan görüntülendi iki terörist canlı yakalandı! Afrin'de son durum

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 3347 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Öte yandan 8 köy daha teröristlerden temizlendi. Canlı yakalanan iki teröristin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. YPG'li teröristlerden biri kadın.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ÖSO grubuyla birlikte yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 3347 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

TSK tarafından 20 Ocak'ta, Türkiye'nin sınır hattı ile bölgede güvenlik ve istikrarın sağlanması, bölge halkının, teröristlerin baskı ve zulmünden kurtarılması amacıyla Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG'li ve DEAŞ'lı teröristlere yönelik başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'nda 52'nci güne girildi.


Genelkurmay Başkanlığı'nca terör örgütü hedeflerinin kara ve hava operasyonlarıyla imha edilmesi ile sürdürülen harekâtın başından bu yana 56'sı son 24 saatte olmak üzere, toplam 3 bin 347 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

8 KÖY DAHA TEMİZLENDİ
Zeytin Dalı Harekatı tam gaz devam ederken 8 köy daha teröristlerden temizlendi. TSK ve ÖSO, sabah saatlerinde Afrin'in Kibar, Zındıkan, Kile ve Gümüşburç köylerini teröristlerden temizlemişti. Öğle saatlerinde ise ajanslara düşen haberlerde Celeme, Hapol, Berlane Kuy ve Küçük Karkin köyleri teröristlerden temizlendi.

AFRİN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
TSK ve ÖSO unsurlarının bulunduğu noktalardan artık kolaylıkla görülebilen Afrin ilçe merkezini, AA havadan görüntüledi.

İKİ TERÖRİST CANLI YAKALANDI
Canlı yakalanan iki teröristin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. YPG'li teröristlerden biri kadın.