BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Afrikalı boksör dövüştükten sonra öldü

Güney Afrikalı kick boksçu Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde çıktığı karşılaşmanın ardından fenalaşınca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybe...

Abone ol

Güney Afrikalı kick boksçu Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde çıktığı karşılaşmanın ardından fenalaşınca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Güney Afrikalı Kick boksçu Albertus Johannes Wessels (28), Antalya’nın Serik ilçesi Belek beldesindeki 5 yıldızlı bir otelde 4 Aralık gecesi yaptığı maçtan sonra fenalaşınca özel hastaneye kaldırıldı. Serik ilçesinde bulunan özel bir hastanede 6 gün yaşam mücadelesi veren Güney Afrikalı Kick boksçu dün gece hayatını kaybetti. Wessels’in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsiden sonra Kickboksçunun cenazesi ülkesine gönderilmek üzere Defin Cenaze Hizmetleri şirketine teslim edildi. Sporcunun başına aldığı darbe nedeniyle öldüğü iddia edildi.
Federasyon İl Temsilcisi Gazi Emirdağ ise olayın müsabakayla ilgisinin olmadığını iddia etti. Emirdağ, “Bu sporcunun daha önceden beyninde sağlık sorunu varmış. Müsabakada aldığı darbeden dolayı hayatını kaybetmiş de olamaz. Çünkü branı light kontak denilen hafif temaslı bir branştı. Kıskananların dedikodusu” dedi.