BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.435,94
HABER /  GÜNCEL

Aferin sana Feray !

Giresun’da, bir apartmanın çatı katında mahsur kalan kediyi gören 7 yaşındaki Feray, itfaiyeyi arayıp yardım istedi.<br/>Sultan Selim Mahall...

Abone ol

Giresun’da, bir apartmanın çatı katında mahsur kalan kediyi gören 7 yaşındaki Feray, itfaiyeyi arayıp yardım istedi.
Sultan Selim Mahallesi Şair Can Sokağında 6 katlı bir apartmanın çatı katında mahsur kalan kediyi fark eden ve annesine söyleyerek Giresun Belediyesi itfaiye ekiplerine haber veren ilkokul birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Feray Dönmez’in kedinin kurtarılması halinde ona yardım etme isteğini anlatması büyüklere ders olacak nitelikteydi.
Kedinin ağladığını görünce kendisinin de ağladığını belirten Feray, "Onu oradan çıkarmak istedim doğasına kavuşsun diye. Kediyi alıp seveceğim ve eve götürüp yemek vereceğim. Yemek yiyip hastalıktan kurtulduktan sonra onu doğaya bırakacağım. Mutlu olacak, annesine kavuşacak ve yaşayacak" diyerek kediye olan sevgisini anlattı.
Apartman sakinleri de kedinin günlerdir buralarda olduğunu ama bir türlü aşağı indiremediklerini belirterek kurtarılmasını istedi.
Öte yandan çatıdaki kediyi kurtarmak için gelip apartmanın çatısına çıkan itfaiye ekipleri yaptıkları tüm aramalara rağmen kediyi bulamadı.
(İHA)